Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Force

Sidor: [1]
1
Säljes / Säljes Värmeväxlare
« skrivet: maj 09, 2016, 18:46:08:08  »
Hej,

Har en oanvänd värmeväxlare enligt denna länk:
http://www.poolklor.com/varmevaxlare-titan-65-kw-p-211.html

Säljes pga ändrade planer gällande uppvärmning av befintlig pool.

1500kr plus frakt alt bud.

Finns i Sthlm området.


2
Säljes / Säljes 2st poolplåtar 80x330cm
« skrivet: februari 07, 2016, 13:59:39:39  »
Hej

Har två stycken poolplåtar till övers.

Finns att hämta i Norrtälje

Prisförslag 500kr för båda.


 
 

3
Uppvärmning / Avstånd värmeväxlare från värmekälla
« skrivet: januari 10, 2016, 10:18:06:06  »
Hej,

Har byggt pool under sommaren 3x6 med gaveltrappa och har precis installerat ny luft/vatten värmepump. (Med inbyggdpoolstyrning). Själva poolen ligger intill huset/altanen medan teknikboden finns i anslutning till garaget. Så pump transporterar vatten ca 15 meter till inlopp och returen är kanske 18 meter.

Nu kommer funderingarna,  då det är rätt långt till "pumphuset" från husets nya värmekälla så undrar jag om någon här på forum ha installerat värmeväxlaren direkt i anslutning till poolen? Alternativt är det någon här på forumet som har längre än 20 meter från värmekälla till värmeväxlare?

edit: bifogar en liten bild, lite enklare att förstå funderingarna.... 
Blå bubbla nr1: Ha värmeväxlaren intill poolen, hamnar dock "utomhus" och måste förmodligen tömmas och tas in vintertid.
Blå bubbla nr2: Leda värme från huset värmepump till teknikerrummet, hamnar "inomhus".
Blå bubbla nr3: bugga någon form av litet "hus" för värmeväxlaren och leda vatten från pump till denna och sedan vidare till poolen.

Mvh Henrik


4
Köpes / Poolskydd 3x6m
« skrivet: juli 09, 2015, 19:51:39:39  »
Hej önskar köpa Poolskydd 3x6meter.

Med stroppar eller upprullning.

Bor i Uppland med kan tänka mig att åka till närliggande län.

Mvh


5
Hej,

Efter att inte lyckas påbörja Pool projektet under förra året så är det dags att ta nya tag inför sommaren.
Vi har bestämt oss för PP Pool, (från tidigare Flexipool) dock har vi inte bestämt vilket återförsäljare/Tillverkare som ska få sälja till oss.

Trots det högre priset så lutar det just nu åt folkpools aquashell, anledningen till detta är helt enkelt för att återfyllnadsmassorna kan vara 8-12 material och inte mager/torrbetong som många andra tillverkare rekommenderar/kräver.

Innan man går vidare med Aquashell så skulle jag behöva tips på andra tillverkare som tillverkar PP pooler med icke krav på återfyllnad av Torr/Mager betong.

Med vänlig hälsning Henrik

6
Markpooler. / Vilken pooltyp / poolval - gaveltrappa
« skrivet: juli 30, 2014, 08:32:56:56  »
Hej,

Vi har bestämt att vi ska bli med pool tills nästa sommar och hade mer eller mindre bestämt oss för en flexipool i Termoplast från poolstore.
Anledningen till att vi hade bestämt oss för denna typ av pool var pga att vi hade som mål att slippa gjuta platta/väggar och därmed slippa extra jobb då man gärna hittar lite shortcuts efter många års slit med husrenovering.

Dock efter ha sett en pool med gaveltrappa förra helgen så kändes det som att "det måste vi ha", vilket ställer till det gällande valet av pooltyp som vi trodde att vi hade bestämt för.  Flexipoolen kostar i runda slängar runt ~75tkr (3x6 meter) och en thermopool runt ~53tkr (3x6) , Denna prisdiff tyckte jag var helt okej då jag kände att man slipper gjuta bottenplatta.  MEN om man nu måste ha gaveltrappa så blir skillnaden större, flexipool ink gaveltrappa landar runt 105tk vilket är det dubbla mot thermopoolen (iof utan gaveltrappa). 

Vad tycker ni?  Är det rätta att gå "all-in" och gjuta bottenplatta och sedan bygga en riktig thermopool och därmed skippa thermoplasten?
Gällande kostnader så gissar jag att bygga plattan och gaveltrappa samt ta ut en betong-pump bil för poolväggarna landar runt 30-35tkr. (har då inte räknat med material som makadam och stenmjöl då det tillkommer vilken pooltyp jag än väljer).  Prisdiffen är fortfarande runt 20-25 tusen, men är det rätta att sluta vara så het och istället lägga extra jobb för en riktig termopool?

Tacksam för feedback/tankar från er som först hade valt annan typ av pool men slutade med att bygg riktig thermopool.

mvh

7
Markpooler. / Flexipool Thermoplast - återfyllnad
« skrivet: juli 23, 2014, 10:26:16:16  »
Hej,

Jätteny på forumet med siktet inställt på pool till nästa sommar.  <antman>

Just nu går tankarna att beställa en Flexipool från Poolstore 4x8, dock funderar jag på vad som är bästa materialet att använda vi återfyllnad?

Vad har ni som har denna stomme kört, samt vad är er rekommendation?

Tacksam för svar.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag