Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Munken67

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: Frysskadad plåtpool, vad göra?
« skrivet: april 25, 2011, 00:08:32:32  »
Grattis, gjorde samma upptäckt för en månad sedan när jag tog bort vintertäcket. Det var skimmern som blivit "intryckt" i poolväggen med kraftiga veck i plåtväggen precis som du beskriver. Plåten hade då givetvis släppt från topprälsen. Trodde att det var dags att plocka fram skruvdragaren och skruva upp delar av trallen för att kunna byta plåten..., men jag lossade topprälsen (då det var spänningar i plåten som gjorde att det var omöjligt att räta ut den) och efter att jag skruvat loss skimmern kunde jag enkelt "vecka" tillbaka plåten med handkraft. Plåtväggen ser nu ganska normal ut och efter att jag satt dit topprälsen igen tror jag att det inte ska vara någon fara. Plåten är säkerligen lite "klenare" än innan men jag tror inte det ska vara någon fara. En tanke jag hade var att förstärka väggen där vecken varit genom att plocka bort linern där och skruva fast rostfria stålrör (utanpå poolväggen ca 1 m höga), men skippade tanken då det blev så bra som det blev.
Hoppas att det löser sig för dig.
JoF Storpool

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag