CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - purezed

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: JF eller Primastar
« skrivet: augusti 21, 2012, 07:14:24:24  »
Systemet funkar bra ihop, dock återstår det att se vad som händer om några år. Jag kollade med primastar och jf fritid innan köp av pool, och enligt dom ska det inte vara något problem då salt halten inte är speciellt hög. Angående värme pumpen ifrån primastar ska det vara plast och titan beläggning invändigt så det ska funka ihop. Men som sagt det återstår att se vad som händer om några år, men fördelen med salt är stor tycker jag.


2
Ovanmarkspooler / SV: JF eller Primastar
« skrivet: augusti 17, 2012, 18:51:14:14  »
 Det var visst en primastar 20 på 9,0kw  :D

3
Ovanmarkspooler / SV: JF eller Primastar
« skrivet: augusti 17, 2012, 16:59:15:15  »
Ursäkta jag skulle ha skrivit om det. Jo vi har en luftvärmepump ifrån primastar den är på 6 kW, samt att vi har salt generator ifrån intex, tycker att det funkar fint. Vi gjorde nästan allt själva utom att gräva, eftersom vi valde att sänka ner den 90 cm. Har du funderingar är det bara att skriva vidare svarar så gärna.

4
Ovanmarkspooler / SV: JF eller Primastar
« skrivet: augusti 15, 2012, 20:16:17:17  »
Hej! Jag valde en primastar pool pågrund av just djupet, sen om det är någon större skillnad i kvalité vet jag ej. Jag känner några som har jf pool och dom är nöjda, samtidigt så har vi en pool ifrån primastar och är väldigt nöjd med den (5,50*1,37) idag hade vi 31 grader i våran pool mycket skönt. Så det ända rådet jag kan ge, ring runt och känn dig för var du kan få bäst service, jag ångrar mig inte.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag