CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Spabadet strömlöst  (läst 6437 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Teknikern

SV: Spabadet strömlöst
« Svar #10 skrivet: april 10, 2018, 22:56:04:04 »
Bra där, och sen rekommenderar jag starkt att du lär dig en hel del om el och kan hantera ett universalinstrument i en framtid, kunskap kan man aldrig få för mycket av och i många fall är det skitfel som man lätt kan fixa själv. Hela våran moderna värld är ju så elberoende det bara går, behärskar man mätteknik kan man laga det mesta som inte är allt för komplicerat och med ökad kunskap växer hornen och säkerheten och så ger man sig på projekt man året innan inte ens trodde var möjliga att klara av.
Just nu bygger jag ett styrsystem till mitt spa i modulsystem som är fullt reparabelt, inte en microdator så långt ögat kan nå utan styrningen blir gammaldags logikkretsar och vissa delar byggs med ytmonteringsteknik, nåt jag inte kunde förra året men nu behärskar jag även den tekniken.

Har man bara lite tid, en massa envishet och vet var man ska skaffa kunskap på nätet kan man göra i stort sett vad som helst. Dessutom är det så förb. kul så det är svårt att sluta bygga.

Poolgiganten

Magnus Bergenudd

  • Gäst
Magnus Bergenudd
SV: Spabadet strömlöst
« Svar #11 skrivet: september 15, 2019, 08:50:03:03 »
Hej,
Vad var felet på badet?

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag