VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Adovski

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Lyfco Splash 35
« skrivet: maj 10, 2021, 21:24:04:04  »
Nu har jag gått i fällan och eventuellt gått i fällan och köpt det sämsta som finns på marknaden. (Dock ska den användas för ungarnas pool på 3 m i diameter...) MEN nu är det som det är, och här sitter jag med en 25 kilos klump som ska vara "plug and play", men som enligt manuelen kräver en "qualified engineer" (inte jag).

Är det någon här som själv har erfarenhet av denna produkt, eller som kunna guida mig i installationen? Kanske är det inte så svårt som den väldigt bristfälliga manualen tyder på?

Exempel på områden som skapar förvirring för mig: (Utdrag från "Running test") d Emptying all air within pipes and water tank, press "on-off" button on control panel to run the unit at setting temperature". Vad menas med det?

Om man inte har erfarenhet av just denna modell kanske det finns en viss logik i installation (do's and dont's) som alltid gäller vid installation av värmepump?

Jag tackar på förhand och håller tummar å tår att någon vänlig själ kan hjälpa mig!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag