CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Poolnybörjare

Sidor: [1]
1
Hmm...blev lite osäker nu. Kollade in Ellips på Alla Bolag och det såg lite skralt ut....men jag fick en väldigt bra känsla när vi var där och tittade på deras fina anläggning.

Eller ska man gå på några som är gamla i gemet?

2
Hej!
Vi är en familj med 2 killar i 7-8 års åldern som älskar att bada. Och nu har vi bestämt oss för att troligen köpa pool. Var och kikade idag på Ellips, och tyckte deras formgjutna pool verkade fin, enkel att montera etc. Men såg här i forumet att det finns saker som tex böldpest att se upp med med den typ av pool, samt att företaget var relativt "nytt" och kanske då inte så ekonomiskt stabilt?

Tar tacksamt emot lite tips och tankar, samt så vore det fantastiskt om någon här inne har erfarenhet av just den typen av pool, eller i alla fall företaget som sådant.

Med vänlig hälsning
Pia

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag