CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - smulan74

Sidor: [1] 2 ... 7
1
Pooltäckningar / Poolsafe från folkpool strular
« skrivet: juli 04, 2015, 11:44:23:23  »
Hejvi har sedanpoolbygget blev klart för 7-8sedan haft ett pooldäck från folkpool. Poolsafe. Nu i år så är det grymt svårt att rulla upp. Vi kontaktade en återförsäljare här i Skåne för några veckor sedan då vi tänkte passa på att byta duk på det. Vi fick efter mycket om och men ett svar som sa. Har ni i te folkpools pool så fungerar inte våra dukar. Märkligt det har fungerat super i alla år. Men nu till det stora problemet som jag behöver hjälp med. Barnen kan inte bada (15,16 år. ) för det går inte att rulla av pooltäcket och man inte är många som hjälps åt. Jag skulle själv bada idag och fick av det 2 meter sen skippa jag det. Vad kan vi göra? Det verkar som om poolduken rullar upp sig konstigt på rullen oxå. Tacksam för akut hjälp och kanske även tips på bra återförsäljare i Skåne av poolsafe. tack

2
Markpooler. / Inget tryck i systemet :-(
« skrivet: maj 01, 2012, 14:39:12:12  »
Idag startade vi upp systemet och att fungerade som vanligt ända tills vi öppnade pumpen och tömde filtret efter att ha dammsugit poolen.  Nu är där fruktansvärt lågt tryck i systemet. Samma låga tryck oavsett vad vi sätter filtret på , har testat backspola, rinse, cirkualatoin fast samma resultat . Någon som har tips på var jag ska börja felsöka...... Vattnet kommer igenom och cirkulerar men det är med mycket låg tryck.

Susanne

3
Byggtrådar / SV: Poolstores flexipool
« skrivet: oktober 19, 2008, 20:36:48:48  »
Vi köpte flexipool från poolstore för 2 säsonger sedan och är helnöjda. Haft bra kontakt med just Daniel som ställt upp till 100% och fått bra svar när som helst vi frågat och vi hade många frågor. Kan starkt rekomendera deras service vi är helnöjda.

4
Markpooler. / SV: Pool Store Flexipool eller Lainex/Vikingpool
« skrivet: augusti 11, 2008, 22:40:11:11  »
Hej
Nyfiken på hur det har gått har det blivit någon pool iår?

susanne

5
Vatten och kemi / SV: Hjälp med tömd och återfylld pool
« skrivet: juli 10, 2008, 08:50:45:45  »
hej

Vi använder nitor och har alltid lagt det i brädavloppet utom när vi vinterstänger ,jag tror det fungerar bra båda säten

Susanne

6
Markpooler. / SV: Färg/Mönster på liner
« skrivet: juli 03, 2008, 15:46:28:28  »
Vi valde carrera liner och är väldigt nöjda den är mycket snygg och titta på både dag och kväll samt väldigt bra på att dölja saker som grus skarvar m,m.

Susanne

7
Pooltäckningar / SV: Färg på poolskydd - vad är praktiskt och snyggt?
« skrivet: juli 02, 2008, 14:29:56:56  »
Hej

Vi har ett transparent sydd från poolsafe och är mycket nöjda, detta är andra säsongen. Vi spoolar dock av det med högtryckstvätten med jämna mellanrum för att hålla det rent.
Eftersom vi och många bekanta har mindre barn så tycker vi det är snyggt att kunna tända poolen på kvällen och se lamporna utan at ha poolskyddet av

Susanne

8
Uppvärmning / SV: Värmepump startar inte
« skrivet: juli 01, 2008, 19:09:14:14  »
Hej

Mailade poolstore där jag köpt utrustningen och fick svar att det kunde bero på trycket. Jag gjorde som de beskrev (stäng kranen lite på trycksidan så att trycket i värmepumpen går upp något) och då startade den sen backspolade jag fast manometern bara stod på halv grön och nu startde värmepumpen av sig själv. Nu väntar jag bara på att graderna ska ta sig igen :-)
Tack för snabba svar både här och från leverantören!
Susanne

9
Uppvärmning / SV: Värmepump startar inte
« skrivet: juli 01, 2008, 10:29:27:27  »
Tackar för svaret jag ska genast hem och testa.

Susanne

10
Uppvärmning / Värmepump startar inte
« skrivet: juli 01, 2008, 09:44:42:42  »
Är det någon som kan hjälpa mig. maken är bortrest och värmepumpen strular. Eller rättare sagt vägrar starta. Det är en Phalens 35 och har fungerat klockrent i 1 år. Den är igång strömbrytaren lyser grönt den står på 8:an (har testat att ändra ) vattnet är öppet igenom men den går inte igång. Tempen är nu nere på 23 grader och så kallt har det aldrig varit innan. Någon som har något tips ???

Susanne

Sidor: [1] 2 ... 7
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag