VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Annie

Sidor: [1] 2 3
1
Pooltäckningar / SV: Mekaniskt poolskydd med utväxling?
« skrivet: juli 03, 2007, 11:44:46:46  »
Tack Cina!

Undrar bara om dessa transparanta överdrag är barnsäkra, annars vore det fint att kunna se belysningen. Får undersöka vidare vad som finns på marknaden. Har fått svar från Miami Pool som hade ett bra pris men de kunde tyvärr inte leverera överdraget föränn i slutat av augusti och vi skulle ju gärna vilja ha ett nu... Så är det nära man är ute i sista stund.

Någon som kan dela med sig erfarenheter med mekaniska poolskydd med utväxling?

Mvh/Annie

 

2
Pooltäckningar / SV: Mekaniskt poolskydd med utväxling?
« skrivet: juli 03, 2007, 09:26:21:21  »
Tack för det snabba svaret Fia!  :)

Hempool tog inte emot fler beställningar för säsongen och nu har jag bett om en offert från Miamipool så får vi se vad poolskyddet kostar där. Hittade också ett hos Poolkungen men jag vet ingenting om den firman, men det var i alla fall betydligt billigare än hos Sv.poolfabriken.

Ni som har mekaniskt poolskydd med utväxling, vad tycker ni om det, klarar man att stänga och öppna det på en person? Vet att du Fia funderade på ett för något/några år sedan, har du investerat i ett eller tycker du att det fungerar med standardskyddet?/Annie

3
Pooltäckningar / Mekaniskt poolskydd med utväxling?
« skrivet: juli 02, 2007, 13:44:37:37  »
Hej!

Har nu haft vår pool i två säsonger, 4x7 m från Svenska poolfabriken. Vi är mycket nöjda men upplever att det är svårt, om inte omöjligt att ensam få av och på vårt standardpoolöverdrag i samband med bad.

Tycker också att det försvårar  :-\ spontana bad då poolöverdraget är så bökigt att få på. Har provat på en variant av Fias lösning, vilket har gjort det betydligt mycket enklare men vi funderar nu i banor av att köpa ett mekaniskt poolskydd med utväxling. Undrar därför om det finns någon som har provat på både standardpoolöverdraget och det mekaniska och hur ni uppfattar skillnaden? Har tittat på Sv.poolfabrikens mekaniska överdrag men tycker att det är väl så dyrt. Undrar därför om det finns någon som kan tipsa om ett likvärdigt eller bättre poolskydd till ett lägre pris (måste vara barnsäkert då vi har barn själva och i närheten och inget staket runt poolen som skyddar för "ofrivilliga bad").

Tack på förhand!

Annie   

4
Markpooler. / SV: Luft i inloppen?
« skrivet: maj 13, 2006, 20:17:16:16  »
Jag ser inte något direkt läckage och det ser ut som att pumpen fungerar som den ska. Det slår upp lite vatten under locket när den är på, enligt svenska poolfabriken instruktioner. Jag tror att jag får provköra med bara pump ett par dagar för att se om luftbubblorna försvinner. Vet inte annars vad det kan vara. Har hällt lite karamellfärg i utloppet utan att ha pumpen på för att se om det vandrar någonting, men det ligger helt i ro. Så jag tror inte att det är något läckage. Tips mottas med tacksamhet.

//Annie

5
Markpooler. / Luft i inloppen?
« skrivet: maj 13, 2006, 17:52:19:19  »
Hej!

Nu när vi startade upp poolen efter vintern har vi upptäckt att det kommer ganska mycket luft, givetvis tillsammans med vatten som pumpas runt, ur inloppen.

Finns det någon som har någon teori över vad det kan bero på? Ställ gärna följdfrågor om ni inte förstår hur jag menar då jag inte är speciellt tekniskt kunnig och därför har svårt att förklara det på annat vis.

Mvh//Annie     

6
Byggtrådar / SV: Bilder på vårt poolbygge
« skrivet: mars 15, 2006, 14:31:48:48  »
Hej Fia!

Vi byggde ju färdigt vår pool förra sommaren/hösten så i sommar kommer det roliga men ack så svåra arbetet att anlägga trädgård och poolstuga ::), speciellt då jag verkligen inte är så duktig på sådant.

Kommer att lägga ut bilder då det ser lite mer "representabelt" runt poolen. Så till min fråga, ser att ni skall ha lampor runt poolen. Vilken modell har ni tänkt er och hur kommer ni att placera dom? Behöver verkligen lite tips och inspiration just nu så det bara är att hugga tag i projektet när snön försvinner.

Mvh/Annie

7
Markpooler. / Re:Folkpool eller Sv.poolfabriken
« skrivet: september 29, 2005, 10:26:37:37  »
Hej Nina!

Vi köpte också vår pool 4x7 m av Sv. poolfabriken i sommar. Måste instämma med Fia, vi har bara positiva erfarenheter med dem.

Om man behöver hjälp med något är det enkelt att få svar, bemötandet var toppen och det faktum att poolpaketet var helkomplett tyckte vi var positivt.

Själva poolen känns också gedigen. Ja kort och gott så är vi i alla fall mkt. nöjda med Sv.poolfabrken som levernatör, då har vi ju i och för sig ingen erfarenhet av de andra.

Lycka till med köpet!

Annie

8
Uppvärmning / Re:Värmepump
« skrivet: september 14, 2005, 18:15:02:02  »
Hej Poolnicke!

Vi har köpt poolvärmepumpen som Johanis hänvisar till, tror att vi betalade runt 27.000 kronor, sedan tillkommer förstås frakten.

Vi är nöjda med värmepumpen, det enda som vi tycker är lite synd är att den bara går att ställa in på max. 28 grader så vill man ha varmare vatten skall man nog investera i en annan pump.

Vi installerade den i slutet av juli då vårt poolbygge var färdigt så det skall bli spännande och så hur mycket ström den har dragit. Är det som MBC Trading lovar dvs. 2,4 kw in och 10 kw ut är det ju väldigt bra. Vi skall läsa av el-mätaren i dagarna och då får vi se resultatet...

Annie

9
Markpooler. / Re:Gräva för hand, hyra grävmaskin eller kranbil ?
« skrivet: september 08, 2005, 09:32:03:03  »
Hej!

Tycker att det lät billigt, det är bara att slå till./Annie

10
Ovanmarkspooler / Re:Storpool från J&F Fritid 7.6 X4.5
« skrivet: september 08, 2005, 09:30:11:11  »
Hej!

Nu var det min som gjorde jobbet men jag vet i alla fall att vi gjorde som Mats_61 dvs. la dräneringsgrus och dräneringsslang runt poolen. Sedan grävde min man en brunn (han fick tag på ett stort kompositrör, tror jag att det heter) dit han ledde dräneringsslangen. Sedan köpte vi en Robota-pump som han kan pumpa ur brunnen vid behov till dagvattenbrunnen på vår gata.

Är inte säker på storleken på singeln men jag kan undersöka det om ingen annan här i forumet svarar dig./Annie

Sidor: [1] 2 3
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag