Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - PoolStore

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Sand i poolen..
« skrivet: mars 15, 2010, 22:01:08:08  »
Hej,

Kan vara en dysa (silarna i botten av sandfiltret) som gått sönder eller lossnat.

mvh
Daniel

2
Markpooler. / SV: Hjälp! Novis vill ha pool :)
« skrivet: mars 13, 2009, 17:04:00:00  »
Hej Paul,

Jag minns dig och denna affär också mycket väl, eftersom min bild är något annorlunda vill jag ge min sida av detta.

Det började med att du fick en offert. Efter att offerten gått ut och vi gjort prishöjningar kom du och gjorde din beställning.  Vi ville vara tillmötesgående och du fick köpa till ett mycket bra pris. (Om du inte är nöjd med något annat borde du varit nöjd med det pris du fick).

Jag håller med om att leveranstiden blev försenad och det beklagade jag då och det gör jag nu också, du verkar inte tro på mig men detta var bortom vår kontroll. Vid den tidpunkten hade vi mycket mindre lokaler och hade inte samma möjligheter som idag att lagerhålla Thermopool blocken. Vi hade gjort beställnigen flera veckor innan och fått dem bekräftade till att det skulle komma till den dagen då vi lovat dig. Senare på eftermiddagen efter att vi diskuterat ringde jag till leverantören varpå de ringde till fabriken och då visade det sig att någon där hade missat att lägga in denna order och det tog ca 1 vecka till innan vi fick blocken.

Att du säger att vi inte gav dig någon kompensation är ju helt fel, vi gjorde ett avdrag på fakturan, vi fick ingen kompensation från fabriken som gjort felet.

Numera hanterar vi logisteken själva samt håller lager på dessa block för at inte hamna i liknande situationer.

Kritiken om pumpen som var trasig känner jag inte alls igen. Att du skall ha ringt oss 10 tals gånger och inte fått hjälp? Är detta relaterat till din fråga om att silkorgen gått sönder och som du mailade till oss och frågade om det gick att köpa en ny?

Jag minns dock att din pappa kom in men ett antal kopplingar som ni fått med i slang och kopplingspaketet och som han fick byta mot andra som ni behövde utan att behöva betala för dessa, men det kanske du hade glömt.

Jag beklagar verkligen att du är missnöjd med oss och att du inte framfört detta till mig direkt. Tack och lov har vi kunder som vi lyckats bättre med och som verkar vara nöjda med den service som vi ger.

mvh
Daniel Regnér
Pool Store Sverige AB


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag