Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Born79

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: VARNING! luxlama (Malmö)
« skrivet: november 03, 2014, 09:56:00:00  »
om det varit ogrundat förstår jag, men blir bara så frustrerad att efter man inhandlat en hyfsat dyr utrustning så har vi fortfarande ingen uppvärmning. Så hur gör man om man vill varna andra att inte hamna i samma sits och göra en grundligare undersökning av företagen man handlar ifrån innan? Visst,det var miss från våran sida..hädanefter blir det grundlig koll!
Säger inte att pumpen i fråga är dålig, det är just denna specifika återförsäljare som man ska passa sig för.. Visst, dom var väldigt hjälpsam tills fakturan var betald, men nu är det stop.

Ja som sagt, har beskrivet felet i ett tidigare inlägg så om någon har en susning på problemet blir vi mer än nöjda om någon kan förklara felet! Gärna mer utförligt än bara skriva SBK

1.Har skickat in pumpen på deras bekostnad efter väldig lång förhandling, ej lätt. tog x antal v innan pumpen kom tillbaka. Sen går den i 5 dagar, sen död.

2. Har haft 2 stycken här utöver den som hjälpte till när den installerades, som dom ej bekostat.  Spänning finns, men inget liv.

Kan ej lösa något med företaget eftersom endast vdn har tillgång till att göra återbetalningar
 och returer,men han har ej något arbetsnummer, endast privat och det lämnar dom ej ut.
Och svara knapphändigt endast på mail efter x antal veckor med x antal påminnelser.

Ska ta hjälp av kommunen konsumentvägledare i detta fall.

Vilka fall har företagen rätt att strunta i köparna? Konsumentköplagen finns väl..har man inte rätt till återköp då.

Annars har jag en poolvärmepump till försäljning till billig peng om nån är intresserad?
Ska fungera till en 4x8 pool.

2
Uppvärmning / SV: VARNING! luxlama (Malmö)
« skrivet: november 02, 2014, 18:55:09:09  »
Om du vill ha förslag på vad det är som är problemet med din värmepump så måste du beskriva problemet så noga som möjligt. Har du tur så finns det kanske en enkel lösning. Bilder på installationen brukar ofta underlätta felsökning. Ibland är det bara SBK.

Ditt inlägg ger inte intrycket av att du vill ha hjälp med felsökning utan bara är intresserad av att svartmåla ett företag något om inte är tillåtet enligt detta forums regler. Inlägg som ditt brukar ofta raderas av moderatorn.

Ja om det finns någon enkel lösning på problemet så blir ingen gladare än oss! Ibland går pumpen i 5 dagar och ibland i 5min, sen så blir den helt svart..ingen display,inga lampor lyser, helt död! Testat olika flöden, olika inkopplingar med ström..inget har funkat hittils.
Haft 2 olika elektriker här och båda påstår att något är fel på pumpen.
Tyvärr inga bilder eftersom jsg tagit in sakerna för vintern.
Förklara SBK?

Tyvärr tycker jag dina inlägg ger intrycket av att du har något med företaget i fråga att göra..isåfall har du kanske svar på dessa fel?

Och har du ej det tycker jag det är märkligt att du tycker att bara för att dom
är företag får dom bete sig illa och behandla folk som skit och om man inte vill att andra ska råka illa ut så är man oseriös och svartmålar stackarna.

Som sagt, vad vill DU ha för bevis?

Vill helst inte ha nått med dom att göra längre! Ett återköp, pengarna tillbaka så då är jag MER än nöjd, även efter en ouppvärmd sommar!

3
Uppvärmning / SV: VARNING! luxlama (Malmö)
« skrivet: november 01, 2014, 18:45:18:18  »
Nyregistrerad användare som i sitt första inlägg dissar ett företag utan att ge några fakta.

Trovärdighet = 0
Så man är inte trovärdig om man är ny här alltså?
Vilken fakta vill DU ha för att det ska vara trovärdigt? Mail, inspelningar, sms?

Fler som råkat ut för detta hemska företag? Ic distibution

4
Uppvärmning / VARNING! luxlama (Malmö)
« skrivet: oktober 31, 2014, 08:13:28:28  »
Hade en redan installeraf pool i nya villan fast den var uppvärmd med el, sa sagt å gjort investerades det i en poolvärmepump Luxlama från poolteam.se(ic distribution).
Vill höja ett stoort varningens finger åt detta företag, har nu en ej fungerande poolvärmepump för över 14.000 och ett obefintligt bemötande! Har nu hållit på sen juni att försöka åtgärda detta utan framgång. Efter ett otaliga mail och samtal återstår nu endast att anmäla företaget och hoppas ingen annan blir lurad!

Så efter en sommar utan uppvärmning får man undersöka ny möjlighet till uppvärmning, några förslag?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag