CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Vilken ska ja välja?  (läst 2768 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Kakan14

Vilken ska ja välja?
« skrivet: maj 09, 2020, 19:01:35:35 »
Hej alla! Kan verkligen noll om spabad, o de blir inte lättare när man ser havet av olika utbud. Ju mer ja läser ju mer förvirrad blir jag. Skulle nån vänlig stjäl kunna hjälpa mig att välja en av dessa. Vilken skulle ni tagit?

1. https://www.bauhaus.se/spabad-camargue-serenity-6-platser-82-jets-locklyft

2. https://www.bygghemma.se/tradgard-och-utemiljo/utomhusbad/spabad/utespa/spabad-swebad-briljant-54-jets-inklusive-locklyft/p-942833

3. https://www.bygghemma.se/tradgard-och-utemiljo/utomhusbad/spabad/utespa/spabad-swebad-smaragd-50-jets/p-967618-967619

Tacksam för alla svar 🙏🏻

Poolgiganten

Utloggad TommyC

SV: Vilken ska ja välja?
« Svar #1 skrivet: maj 10, 2020, 11:55:22:22 »
Platsbyggd plastpool 31 kubikmeter med inbyggd trappa och botten i tre olika nivåer. 720 W cirkulationspump. G&J 9,2 kW värmepump ställd på 31 grader. Lågt pooltak Atlanta med skjutlucka och uppfällbar gavel. Klorerar med veckoklorpuckar.

Utloggad Annie1

SV: Vilken ska ja välja?
« Svar #2 skrivet: maj 10, 2020, 17:00:23:23 »
Det finns många trådar om detta på forumet.
Bästa tipset är att fundera på era behov och vad ni vill ha och är beredda att avstå ifrån. För visst, även om man alltid betalar lite extra för ett känt varumärke så finns det stora skillnader i kvalitet, materialval och komponenter. Kolla gärna upp garantitiden och serviceorganisation bakom också.

Här är mina tips om du har lust att kolla in dem.
https://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=16186.0

Känner en som köpte ett spabad på Bauhaus för några år sedan. Det har funkat klockrent under alla år men drar mycket el, alltså dyr i drift. Så isoleringen är värd att kolla upp också. Finns flera sätt att isolera på.

Tycker att det är viktigt att ta med elkostnad, skötsel och typ av kemikalier beroende på reningssystem för att försöka förstå vad spa badet kommer att kosta per år i drift också.

Om ni har möjlighet skulle jag tycka det är värt att lägga till lite och få ett spabad med längre garantitider och högre kvalitet än byggvaruhusens alternativ. De har ofta 2-3 årsgaranti medan det finns märken som har garantitider på 5-10 år på vissa delar i spabadet. Det tycker iaf jag känns tryggare.

Lycka till! 😊💦

Glad spabadsägarrookie.

Utloggad BadarLasse

SV: Vilken ska ja välja?
« Svar #3 skrivet: maj 11, 2020, 13:35:55:55 »
Köp ett bad som du kan få hjälp med om något inte skulle fungera eller gå sönder. Spelar ju ingen roll om man köper ett "kvalitetsbad" till en dyr peng om servicen är obefintlig när/om något händer.
Marquis E-545

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag