VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - BadarLasse

Sidor: [1] 2 3
1
SpaForum / SV: Vilken ska ja välja?
« skrivet: maj 11, 2020, 13:35:55:55  »
Köp ett bad som du kan få hjälp med om något inte skulle fungera eller gå sönder. Spelar ju ingen roll om man köper ett "kvalitetsbad" till en dyr peng om servicen är obefintlig när/om något händer.

2
SpaForum / SV: Välkända Spabad
« skrivet: november 12, 2019, 15:40:58:58  »

3
SpaForum / SV: Välkända Spabad
« skrivet: november 12, 2019, 15:40:02:02  »
Hej, Vilket "dyrare" märke var det du köpte?

Jag köpte ett Marquis

4
SpaForum / SV: Välkända Spabad
« skrivet: augusti 06, 2019, 15:07:52:52  »
Det är led-lamporna som inte vill fungera. Dessa sitter runt hela badet och endast de 2 som är på sidan där displayen sitter fungerar. I börja fungerade alla lite då och då men efter nån månad vill dom inte längre. Badet är fullisolerat och en gång kom säljaren och rev ut isoleringen där lamporna och några kontakter sitter och fingrade lite. Felet fixades inte men nu är det ju inte längre fullisolerat. Återförsäljaren har skickat en styrmodul som de sa att jag skulle byta så det gjorde jag men utan resultat. En gång skrev dom att de skulle skicka hela ledslingan så kunde jag byta den och alltså riva mer av isoleringen, någon ledslinga kom såklart aldrig. Efter många telefonsamtal och sms utan resultat har sedan länge gett upp och får acceptera att de extra ledarna (6000:-) förblir mörka (ibland lyser de jättesvagt men inte alla färger). Badet är ju iaf 3-4år nu men köpa dyrt är inte alltid bra.

5
SpaForum / SV: Välkända Spabad
« skrivet: augusti 05, 2019, 10:04:40:40  »
Kolla var du kan få support/service/hjälp om nåt krånglar. Jag köpte ett "dyrare" spabad för att det ska ju vara bra kvalitet men när det trots allt blev fel på badet är servicen obefintlig. Felet är inte fixat och jag har sedan länge gett upp om att få nån hjälp.

6
SpaForum / SV: Någon mer som har problem med servicen från Viskan spa?
« skrivet: september 24, 2018, 13:45:06:06  »
Wow, 4 månader är ju reptilsnabb service jämfört med Nordiska Kvalitetpooler. Jag har tröttnat och får acceptera att felet på mitt spabad inte kommer att åtgärdas. Jag har försökt få till det i över två år men jag ger som sagt upp och vet vilket spabad man INTE ska köpa.

7
SpaForum / Problem med Marquis, ett sk kvalitetsspa....
« skrivet: augusti 29, 2018, 13:38:05:05  »
Hej!

Till Midsommar 2016 installerades mitt Marquis e545 med lite extrautrustning som tex ledlampor runt om i badet. Dessa visar sig inte fungera som de ska då de ibland lyser men allt som oftast endast "glöder" lite svagt eller är släckta. De två ljuspunkter som sitter på väggen vid manöverpanelen och en av fyra "grogghörnen" lyser med full styrka och funktion. Jag har försökt få detta reparerat från första stund och när jag anmälde det så var en kille på plats rätt snabbt och kollade lite. Jag fick en liten apparat hitskickad där de bad mig byta ut den vilket jag gjorde men felet kvarstod tyvärr. Sen har det inte hänt mer än att jag sms'at och ringt och i sommar så skulle hela ledslingan skickas till mig för att jag skulle byta den. Nu är mitt bad fullskummat så det blir ju kul att gräva sig in i skummet och byta den. Isoleringsförmågan blir väl inte densamma efter den operationen. Det var ju för en par månader sedan och ledslingan lyser med sin frånvaro precis som servicen. Jag trodde att jag skulle vara trygg när jag köpte dyrt men jag har lärt mig den dyra vägen. Jag vet iaf vad jag inte ska köpa om jag skulle köpa nåt nytt bad.

8
SpaForum / SV: Hur fort sjunker tempen i era bad?
« skrivet: november 27, 2016, 10:59:40:40  »
Hej!

Vi, sambo och jag, badar ca en timme och tempen håller sig på 38 - 38,5 så värmaren orkar hålla tempen på 38,5 grader. Nu kör vi inte så mycket luft men pumparna går i stort sett hela tiden och hittills har det varit någon skillnad om det varit minus 8 eller runt nollan i luften.

// Lars

9
SpaForum / SV: Hjälp oss hitta tyst spabad med bra massage 100k+
« skrivet: september 25, 2016, 17:43:01:01  »
Hej!

Har ett Marquis e545 som ger god massage med enbart vatten och vill man öka på massagen vrider man på luften men då är det svårt att sitta kvar, man "knuffas" ut liksom. Är hur som väldigt nöjd och det tappar ingen värme när vi badar nu men då har det ju inte varit minusgrader ännu heller. Grejen är att man får bra massage utan luften och som jag förstår det är det luften som kyler mest. Tror att alla kriterier uppfylls då man kan lägga till vilken vattenrening man vill, inbyggd spafrog eller tex saltklorinator.

// Lars

10
SpaForum / SV: Ingen fart i jetsen på nytt spa
« skrivet: augusti 19, 2016, 13:37:33:33  »
Finns det ingen ratt/ventil som styr olika zoner i badet? På mitt spa (Marquis) kan man styra flödet mellan zoner och då kan man "stänga av" några platser liksom.

// Lars

Sidor: [1] 2 3
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag