Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Sörbygubben

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Var köper ni flytande klor billigt?
« skrivet: juli 21, 2019, 15:52:01:01  »
Enklast och billigast är att köpa 30% saltsyra (HCL) i en färgbutik. Den är dock starkt frätande så slå i vätskan i en hink med vatten och fördela över hela poolytan, använd gärna skyddshandskar och spola bort ev spill direkt med vatten. Testa själv men jag tror 1 dl/10 m3 sänker pH c:a 0,5.

2
För dagens tryckimpregnerade virke ska man absolut använda rostfri skruv. Jag har några få galvade skruvar för utebruk i mitt trädäck och de är mycket rostiga efter 5 säsonger. De rostfria visar ingen påverkan alls. Finns ex på ByggMax

3
Markpooler. / SV: Var köper jag bra glasfiberpool ca 4x6 m?
« skrivet: augusti 14, 2011, 16:59:14:14  »
Jag byggde förra sommaren en glasfiberpool 6X3 m i suterrängläge med berg på ena sidan. Behövde inte spränga men fyllde ut med c:a 250 m2 morän och grus i olika fraktioner vintern 2009/2010. Kan rekommendera Svenska Poolfabrikens pool med pooltak och luftvärmepump.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag