Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Sophia

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Gräva hålet
« skrivet: februari 09, 2009, 13:57:05:05  »
Vi funderar på en markpool. Underbart smidigt då vi investerade i en ovanmarks för bara ett år sedan. Nåväl - den vi funderar på är 1,5 meter djup. Hur djupt måste man gräva och framför allt - HUR??? Vad är det för storlek på grävare som ska in i trädgården om man nu inte är hulken och gräver för hand, vilket vi inte är. Men vi har en tomt med ganska trånga passager över allt, fattar inte hur en grävare större än en bobcat ska kunna ta sig in. Och en sån räcker väl knappast eller?

2
Vatten och kemi / Saltvattensystem i offentlig pool!
« skrivet: augusti 03, 2008, 23:34:50:50  »
Var på badhuset i Billund (Danmark, vi var på Legoland med så klart) och det är helt underbart! Först och främst - de har en spa-avdelning med dessa fantastiska uppfinningar:



Uppvärmda kroppsformade mosaikklädda bänkar. Insomningsfaktorn är HÖG!  :D


Sen upptäckte jag att det ju inte luktar KLOR där! Smakade genast på vattnet och jo, där fanns en svag svag saltsmak. Greppade närmaste personal och jo minsann, där var det saltvattensystem som gällde! de var extra hårda på hygien och mycket anslag om hur man ska tvätta sig. Har man inte tvättat håret blir det bakläxa.  ;) Men det funkar tydligen riktigt bra.

Tyckte det var kul med en offentlig pool med annat än klor.

http://www.billund-bad.dk/

Länk till badet

3
Övriga frågor! / Panikhjälp önskas!!
« skrivet: juli 29, 2008, 15:03:02:02  »
Ska tömma vår INTEX-pool - vi kommer inte tillrätta med det grumliga vattnet. Så klart rpåkade jag bryta av den där kopplingen mellan uttömmningshålet och trädgårdsslangen! Vad göra? Det verkar - så klart - vara nån egen slags gäng på uttappningshålet så vanliga gardenakopplingar går inte att skruva fast!  >:(

4
Ovanmarkspooler / Markarbete Intex ULTRAPOOL 274x549x132??
« skrivet: maj 30, 2008, 23:02:52:52  »
Vi har beställt en Intex ULTRAPOOL 274x549x132 och min alltid lika positiva make har tänkt sig att man kan ställa den på gräsmattan i princip. Jag håller inte riktigt med!  ;) Så tyckte han att man kunde lägga frigolit direkt på gräsmattan och sen poolen ovanpå, jag tror det ska till aningen mer för att det ska bli bra.

Min tanke var att gräva ut ca 10-15cm och jämna av så att underlaget blir i våg, sedan lägga frigolit och SEDAN poolen ovanpå. Räcker det att göra så? Eller bör vi göra mer? Ingen av oss är direkt händiga tyvärr men klarar av en hel del med noggranna instruktioner. I alla fall hon med tålamodet - dvs. jag.  O0

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag