Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Phyxius

Sidor: [1]
1
Övriga frågor! / Badbutiken.se
« skrivet: juni 17, 2010, 08:35:29:29  »
Är det fler än jag som har problem att lägga order hos www.badbutiken.se? Får följande felmeddelande och har fått det i över en vecka nu:

Ett fel uppstod under betalning! Betalningen är ej genomförd. Återgå till butiken för mer information.

Sen får jag följande meddelande:

Tekniskt fel hos betalväxelföretaget (PSP) vid reservation av belopp. Var god och försök senare.
Code: E32


Pengar finns på kontot så det är inte det som är problemet. Har mailat Folkpool men får inget svar. Jag vill ju ha grejerna jag tänkt beställa!  <hmm>

2
Vatten och kemi / Hur tömmer jag mitt sandfilter på vatten?
« skrivet: november 19, 2007, 19:39:49:49  »
Tänkte att jag skulle ta och tömma ut vattnet ur mitt sandfilter idag så jag lossade pluggen i botten på filtret och visst kom det vatten, men det kom ju minst lika mycket sand!!  <hmm> Ska det vara så? Jag skynde mig i alla fall att plugga igen hålet igen och sen gick jag in och satte mig här och skrev. Vad säger "proffsen" som har tömt ett sandfilter förut? Filtret i fråga är det sandfilter som jag fick med poolen jag köpte från J&F Fritid.

3
Vatten och kemi / Varför PVC-rör i anläggningen?
« skrivet: juni 28, 2007, 07:51:49:49  »
Har en liten fundering nu när jag ska försöka få ihop sandfilter, pump och värmare. Varför använder man PVC-rör som ska kapas, limmas och man måste ha en massa dyra börjar m.m.? Är det av rent estetiska skäl eller? Varför använder man inte slang? Dum fråga kanske men frågar man inte så får man inga svar  ;)

4
Ovanmarkspooler / Gänga J&F pump, filter, skimmer och inlopp?
« skrivet: juni 18, 2007, 12:41:32:32  »
Sitter på jobbet och hade täntk beställa lite rörprylar? Någon som snabbt kan svara mig vad det är för gänga på J&F´s pump, filter, skimmer och inlopp?  <help>

5
Uppvärmning / Billig värmepump "ESB-7 POOL"
« skrivet: juni 17, 2007, 22:42:07:07  »
Någon som har denna värmepump? Den är ju GRYMT billig (9995:- enligt uppgift) så det skulle vara klart intressant att testa en. Kylmediet är väl inte det bästa om jag förstått det rätt men för det priset så för man väl ta det. Ta en titt på länken nedan och kom gärna med kommentarer.

http://www.energisparbolaget.se/PDF/ESB7_pool.pdf

6
Byggtrådar / Phyxius poolbygge - J&F storpool 5,5m 1,32m
« skrivet: juni 05, 2007, 22:57:11:11  »
Då startar ännu ett poolbygge! Har länge vart en "silent member" här på poolforum. Har läst åtskilliga timmar här och verkligen sonderat terrängen och nu är det funderat färdigt. Poolen är beställd idag och det blev en Storpool från J&F 5,5m i diameter och 1,32m djup. Skall delvis grävas ner och sedan däckas in i ca 100kvm trädäck med tillhörande uterum. Hade tänkt att dokumentera mitt bygge med bilder och beskrivning i denna tråd allt eftersom bygget fortlöper. Planerar att göra allt själv inklusive grävning och markarbete. Får ta och damma av lite kunskaper inom ämnet då jag jobbat i markbranschen för LÄNGE sen och även konsultera min bror då och då, som fortfarande jobbar där. Får hem grävaren på fredag om allt går som det ska (ska man låna gratis så får man va lite flexibel med tidpunkten) så då tar jag första spadtaget för sommaren roligaste och förmodligen jobbigaste projekt. Ska ta lite före-bilder och lägga ut imorgon hade jag tänkt så ni får se hur det ser ut.  ;)

7
Ovanmarkspooler / Bra & billig poolbelysning?
« skrivet: juni 05, 2007, 22:47:16:16  »
Har ni något tips på en bra och billig pool belysning till en ovanmarkpool? Tycker att dom som vissa återförsäljare säljer som är på 100w verkar lite klena. Ska ha den i en rund J&F pool på 5,5m i diameter. Går det att sätta en genomgående lampa i en rund pool måntro?

8
Ovanmarkspooler / Frågor och funderingar från en nybörjare
« skrivet: augusti 05, 2006, 14:05:20:20  »
Hej alla "poolare"!

Vet inte hur många timmar jag har spenderat vid detta forum sen jag hittade det. Tror jag plöjt igenom varenda tråd snart inför mitt kommande poolbygge nästa sommar, men dock kvarstår lite frågetecken som jag hoppas ni kan hjälpa mig med. Har sett många otroligt snygga poolbyggen här på poolforum, för både små och stora pengar, och i och med att jag tänkte hålla en ganska sträng budget så har jag nog beslutat mig för att satsa på J&F stor pool. Verkar vara helt ok grejer till bra pris. Nu till första frågan. Djupet på 1,32m är det baddjup? Är själv 1,86m men min sambo kring 1,55m som helst inte simmar tror det är för djupt? Själv skulle jag ju helst vilja ha 1,5m men det inser jag ju att det inte funkar. En annan sak om intresserar mig är att importera från Tyskland. Är det t.ex. någon som köpt en ovanmarkpool från Tyskland? Har hittat en hel del pooler på ebay.de till mycket bra priser men skoltyskan räcker inte alltid till för att förstå om det är ovanmarkpool eller markpool. Som planerna ser ut just så kommer mit "setup" att se ut som följer:

* Stor pool från J&F 6,1x3,6 (eventuellt 7,6x4,5)
* Solvärme från Primastar
* Infälld i trädäck

Kommer att göra det mesta av arbetet själv då jag har tillgång till traktorgrävare, padda o.s.v.

Gjorde förresten en lite snabbskiss på hur jag hade tänkt det ungefär. Ser ni några problem med detta?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag