CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - JGWW

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Biltema solfångare
« skrivet: juli 08, 2013, 12:51:14:14  »
Hej.
Poolen är nu uppe och vatten fylld, ca 20kbm, jag tänkte börja labba lite med uppvärming av badvattnet. Hittade detta http://www.biltema.se/sv/Fritid/Lek-och-hobby/Utomhus-sommar/Pool/Solfangare-45617/ till en hyfsad penning. Finns det någon som har testat detta och kan säga om det är skräp eller värt att pröva, jag hade tänkt köra med 2st i serie.
Arean blir dock inte optimal vår pool har ca 16m2 så mellan 8 och 16m2 på solfångarna borde vara det optimal. Men sak frågan är är det värt att testa dessa.


2
Hej, mitt första inlägg på detta forum.
Jag här läst och letat men ej hittat något "svar" som passar riktigt. Vi har en Rund Pool från J&F. Så frågan är: mark fast morän/sten ås. Väggrus( 0-18) ca 10-15cm paddat, efter det så är det 50mm s200 markisolering, måste man skära ur isoleringen och sänka ner trädgårdplattor eller häller det utan dessa, dvs under stödbenen.
Tacksam för snabbt svar.
// Jocke

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag