Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - candersson

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / Pooltaket blåste sönder
« skrivet: april 15, 2018, 09:04:33:33  »
I Torsdags och fredags blåste det rejält här och lite oturligt låg vinden som den aldrig brukar. Kortsidan på vårt pooltak blåste sönder. Taket är inköpt 2010 av tidigare husägare och stenläggningen har satt sig och pooltaket har inte alls den markkontakt det borde. Men nu är skadan skedd.

Någon som vet om man kan reparera?

2
Pooltäckningar / SV: Tvätta pooltak
« skrivet: maj 06, 2015, 09:40:06:06  »
Jag ska prova pinnen som Rickard tipsar om. Det sitter rätt rejält. Jag vet inte vad taket heter, men förra ägarna av huset har varit rätt hårdhänta och har gjort lite fulfix här och där. De har bla högtryckstvätt hus/pool så färgen släppt så det finns väl risk att de repat taket så algerna fått rejält med fäste.

Det borde funka att parkera och ta en sektion i taget, men taket är väl 1,85 m högt dom högst och sektionerna är rätt breda typ 1,8 så jag har svårt att nå på djupet.

Ska bli fint väder idag så jag ska dra på mig gummistövlarna och göra ett nytt försök. Skam den som ger sig!

3
Pooltäckningar / SV: Tvätta pooltak
« skrivet: maj 04, 2015, 15:18:29:29  »
Jag har till Kärcher högtryckstvätt ett växthustvättset som borde funka utmärkt till pooltak också. Innehåller en ca 2m lång förlängning samt borste och gummiskrapa.

Vi har en nilfisk högtrycktvätt, ska kolla om de har samma tillbehör. Jag tänkte också parkera sektionerna och sen ta en i taget, men jag når ändå inte den innersta delen på sektionen, armen till borsten är för kort, blir bara halva sektionen. Bara högtryckstvätt funkar inte. Alla tillverkare av plasttaken råder också att inte använda kemikalier, så klorin vågar jag mig nog inte på, funderade på såpa men det är ju risk att det stänker ner i poolen! Vill inte ba bubbelpool ;)

Hoppas detta är något man behöver göra nån gång per säsong bara.

Hoppas också på bra uppvärmning ;)

4
Pooltäckningar / Tvätta pooltak
« skrivet: maj 03, 2015, 10:33:56:56  »
Hej

Nytt hus och första säsongen med pool. Jag håller på att tvätta pooltaket med högtrycktvättens borste för biltvätt. Funkar finfint men jag når inte hela vägen upp. Har försiktigt provat med högtryckstvätten - men det tar inte bort de grön algerna. Hur gör ni andra? Inte kan man han ett så skitigt pooltak.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag