CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Mr Livsnjut

Sidor: [1]
1
SpaForum / Re:Spa/Bubbelpol
« skrivet: februari 10, 2005, 09:48:05:05  »
FookPool verkar ha en 3-fas inkoppling. Men deras närmaste ÅF ligger för långt bort. Har inte sökt deras support för hjälp/råd...än. Låter Aston/BT komma med ett förslag först. Men jag är optimist och tror på ett bad inom kort. Det är ju nu man behöver det som bäst.
Är vi de enda som köpt/ska köpa dessa härliga livskvalitéprodukter?

2
SpaForum / Re:Spa/Bubbelpol
« skrivet: februari 10, 2005, 07:35:11:11  »
Hej, ja tyvärr står SPA:t tomt & kallt och väntar på en sliten rygg & själ. Tror att Aston själva "trott" att vi har samma el-std som USA. Dvs en "ledig" 30A som bara ligger och väntar på att nyttjas. Men jag har även bett Aston att komma med ett förslag på hur man kopplar om till ovannämda 3-fas. Svar har ej kommit än. Detta var ca 10 dagar sen. KinaNyåret pågår och fortsättning lär följa... ???

3
SpaForum / Re:Spa/Bubbelpol
« skrivet: februari 09, 2005, 12:20:26:26  »
Kolla www.cn-aston.com. Min modell heter A615, Lyx.
De mer kända märkena på den svenska marknaden har ju anpassat sina Spa:s till svensk std. rent el-mässigt?!? Men de kanske kopplar om de själva innan de lev. till slutkund? Det är en sån lösning som verkar vara svår att uppbringa. Men en smart elektriker ska nog kunna lösa detta.  "Min" gick bet...

4
SpaForum / Re:Spa/Bubbelpol
« skrivet: februari 09, 2005, 10:04:17:17  »
Hej, jag har köpt av BT-Trading. Men motorerna drar nog inte så mycket ström Det är nog värmaren på 4.5kW som behöver tryck när den ska värma kallt vatten till 37 gradigt mys... Själva värmaren har 3 st olika "värmare" med en givare. Skulle kunna kallas 3 x 1.5kW. Ungefär som en varmvattenberedare.
Känns som det borde gå...  

5
SpaForum / Re:Spa/Bubbelpol
« skrivet: februari 09, 2005, 09:26:31:31  »
Hej, jag har köpt ett Aston Lyx-badkar. Alla dessa importbadkar lev. med en förutsättning: 1-fas, 30A krävs. Det har man aldrig ledigt här i sverige. Kan nån tipsa på OM det går att koppla om till 3-fas och i så fall hur man gör? Tacksam för alla tips!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag