CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - T-S

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Trädäck
« skrivet: maj 08, 2007, 20:32:49:49  »
 <help>
Jag har en Intex 12m3. Samt en väldigt lutande tomt :-( Så förra året så beställdes grus minsann och sedan hyrde jag en skak. Efter mycket om och men så hade jag fått den tilltänkta platsen helt i våg.. Trodde jag tills vattnet fylldes på och poolen lutade en del :'(
Så jag bestämde mej för att tömma poolen efter säsongen och har tänkt att åtgärda problemet nu. men vintern har gjort sitt med grusplatån. Så jag har funderat på att bygga ett trädäck över hela platån. Något enkelt typ byggvirkes reglar direkt på gruset. med typ 20 mm impr golv på. Har funderingar på 95x95 reglar med cc60 ungefär. Men jag är inte så där jätte duktig på vare sej virke eller konstruktioner. Jag vill ju helst att däcket håller vikten av en fylld pool samt ett x antal vuxna och barn. Så jag har hört mej för på diverse byggvaruhus mm om vad jag ska använda för material,dimensioner, och hur jag enklast och bäst ska bygga?
Dom svar jag har fått i stort är.. Trädäck håller inte oavsett och vi vet inte vi är inte konstruktörer. Så jag hoppas att det finns någon vänlig själ här som kan hjälpa mej.
Kanske någon hemsida eller dyl med beskrivningar?
All hjälp och tips tages tacksamt emot
Mvh Tommy

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag