CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Bungas

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Värmepumpen värmer inte
« skrivet: augusti 28, 2021, 08:06:30:30  »
Hej!
Jag monterade för två år sedan upp en stålväggspool, byggde in den med trall förra sommaren och så kom värmaren på plats i juni nu i sommar. Lyfco 9,2 kW med Mitsubishikompressor. Ska funka till 45 kubik, så jag tog i med marginal till min pool på 24kubik.
Pumpen installerades av installatör som firman anlitade. Jag ställde in pumpen på 28 grader och det fungerade perfekt i lite mer än en månad. Så en dag i början av augusti visade poolvärmaren att den bara nådde 22 grader!? Det var alltså ingen successiv försämring eller något väderomslag, utan över en natt så tappade den effekt! Men det finns inga felkoder att utläsa!
Leverantören ville ha bilder skickade till sig för att se om allt var rätt installerat, men de kunde inte se något fel. (de var ju deras anlitade installatör)
Nu vill de att jag ska anlita en kyltekniker (oklart vem som ska betala för den) som ska bedöma vad felet beror på och sedan ta ställning till om det är ett garanti ärende.(jag har ett års garanti på pumpen och 7 år på kompressorn)
Någon som har en idé om vad felet kan vara och hur tusan ska man i ett sådant här läge bara få en garanti att betyda något?
/Bungas

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag