CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - coenzo

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Underhållsvärde inclear?
« skrivet: november 13, 2020, 10:14:59:59  »
Jag pratade med säljaren och vi gjorde ett vattenprov och då hade jag väldigt högt fosfater i vattnet samt lite koppar och järn och att det kan varit detta som slog ut bromet. Fick rådet att testa att lägga i spa gentle clarifier för att få bort möjlkigheten i vattnet och sen sänka underhållsvärdet till 20. Bromhalten gick ner och därmed även lukten och nu har bromvärdet legat stabilt på OK-nivå iallafall i tre dagar så det verkar som det har funkat. Vattnet är klart men går i en blå/grön ton men detta borde inte va något som hindrar för att bada. Trixigt när man har eget vatten men hoppas det har löst sig nu ifl :)

2
SpaForum / SV: Underhållsvärde inclear?
« skrivet: november 09, 2020, 11:14:59:59  »
tack- ska undersöka detta vidare.

3
SpaForum / SV: Underhållsvärde inclear?
« skrivet: november 09, 2020, 09:22:47:47  »
Ja, vattnet va rätt "skitigt" och missfärgat har köpt ngt som heter metalmagic men det är fortsatt lite grönaktigt och mjölkigt vattnet. Har inte chockklorerat - har inte vanligt klor i utan brominsalt. Men det kanske går att chockklorera ändå? Tycker vattnet oxå har börjat lukta lite konstigt. PH-värde ligger runt 7,2. Får åka upp till butiken och prata med dem i em

4
SpaForum / Underhållsvärde inclear?
« skrivet: november 08, 2020, 10:40:24:24  »
Hej!
Ny ägare av ett vancouver utespa med inclear sedan en vecka tillbaka. Jag får inte upp värdet på bromid när jag mäter med stickorna. Har succesivt ökat underhållsvärdet fr 15 och är nu uppe på max 50 och idag gavs ett litet lila-färgat utslag på stickan. Men tycker det är konstigt att om riktvärdet är att ha 15 och att då behöva öka till max för att få ett litet utslag? Ni som har eget vatten och inclear - vilket underhållsvärde behöver ni ha på era span?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag