CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - MB-Pool

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Liner problem från Renolit
« skrivet: maj 31, 2022, 18:06:02:02  »
Ja, Erik, det var rätt färg från början.

Enligt han som monterat linern så säger han att han hade koll på batchnummer, men det blir väl svårt att bevisa om det var så eller inte. Det är enstaka våder som har bleknat, en våd på golvet samt samtliga våder använt på trappan.

Renolit hävdar att linerna är coatad och att coatningen har en minsta tjocklek specad. De menar att en batch aldrig har för tunn coatning, men att någon rulle kan ligga på tjockare coatning än minimum i spec. Så deras slutsats är att felaktig hantering av saltklorinator och/eller kemikalier orsakar blekning av linern. Linern är alltså väldigt känslig. Och att en våd skulle blekas snabbare än en annan beror på coatningens tjocklek.

Detta bedömer jag som bedräglig förklaring. Jag sköter dessutom min pool exemplariskt. Det låter som de erkänner kvalitetsproblem med den förklaringen. De har dessutom inte varit och tittat på min pool eller gjort någon mätning. De meddelade mig över telefon att de aldrig kommer byta eller ersätta något pga av blekningen....

Så mitt råd är, var försiktig med Renolit, se till att du får en garanti som faktiskt gäller innan du köper något från dem....

2
Markpooler. / SV: Liner problem från Renolit
« skrivet: maj 11, 2022, 10:46:44:44  »
Glömde att säga det att det är Renolit i mitt fall också. Ja, det är rätt uppenbart att det är ett materialfel.

Jag kommer kontakta ARN nästa vecka om inte detta utvecklar sig i rätt riktning. Jag hade helst löst det här utan ARN, men nu har det gått ett år så jag ser ingen annan väg.

Kommer hålla denna tråd uppdaterad med vad som händer....

3
Markpooler. / SV: Liner problem från Renolit
« skrivet: maj 10, 2022, 10:38:41:41  »
Gammal tråd, men lite nyfiken på om det löste sig för dig LGP?

Jag har själv ett identiskt problem, även det att firman som monterade det hela medvetet försöker dra ut på processen istället för att försöka åtgärd problemet. Hållit på med det här i ett år nu.

Skickar med en bild på min pool:
/MB

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag