Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Emilia

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Isberg runt värmepump
« skrivet: juli 17, 2019, 23:19:15:15  »
Hallå!
Har en luftvärmepump från det fantastiska företaget outl1.com som krånglar med nåt varje säsong. Nytt för i år är att det låtit som krig därifrån, dundrar och slår i en halv minut ungefär och sedan blir det tyst. Har varit o kollat några gånger men inte sett nåt speciellt. Förrän jag nu ikväll lyste på baksidan. Hela pumpen är täckt av ett tjockt lager is. Förmodligen är det is som lossnat och slår i fläktbladet. Vad beror detta på? Någon som har en aning? Kan tillägga att vi bytt till ett bättre sandfilter för en månad sen.

2
Uppvärmning / Problem med värmepump
« skrivet: juli 21, 2017, 13:46:01:01  »
Vi har en lyfco 12.5 kW värmepump som köptes förra sommaren av outl.se, den funkade jättebra hela förra säsongen och även nu när vi öppnade poolen för sommaren. Men efter att vi åkte bort över en helg och allt var avstängt så har pumpen slutat värma, den går igång med fläkt o allt. Manualen är väldigt knapp, finns inga instruktioner om säkringar eller nåt. Har försökt kontakta säljaren men de svarar inte varken i telefon eller mail. Är det någon som har en aning vad som kan vara på tok? Har varit utan pool nu i tre veckor och vill ju kunna bada nåt innan sommaren är slut...

3
Ovanmarkspooler / Fylla på sand?
« skrivet: juni 06, 2017, 09:55:44:44  »
Hej! Hur ofta behöver man fylla på sand? Tror inte att det tömdes ut så mycket förra året, behöver man öppna och kontrollera det? Till saken hör att jag helst inte öppnar sandfiltret då det var ett helsike att dra åt skruvarna till "lockringen" förra året för att få det tätt. Är det något som måste göras varje år?

4
Ovanmarkspooler / Tips på att byta inlopp till plugg/stängbart
« skrivet: maj 30, 2017, 20:07:54:54  »
Hej! Ska påbörja säsong två av poolbadande och funderar på vad sjutton jag ska göra med inloppet som inte går att stänga. Förstod förra året att det i princip inte går att åtgärda några som helst läckor eller rensa pumpfiltret om man inte har en plugg eller ventil. I manualen till poolen står också att man inte ska tömma ur mer vatten än till breddavloppet över vintern, vilket ju inte heller går så bra. Var in på folkpool och de gav mig en ventil att sätta på slangen under inloppet men den klarar ju inte vintern? Eller har någon erfarenhet av att låta ventiler vara kvar och på så sätta vinterstänga utan att behöva tömma ut så mycket vatten?
Annars behöver jag tips på inlopp som går att plugga, om det nu går att byta inlopp när man har vatten till underkant? Tänker att det kanske inte är så bra om det kommer vatten mellan liner och plåtsarg?
Sjukt tacksam för hjälp 🤓

5
Ovanmarkspooler / ALLT läcker!
« skrivet: juli 11, 2016, 16:12:29:29  »
Ok, så har kopplat ihop allt så noga jag bara kan. Använt gängtejp till alla kopplingar och skruvat åt alla klämringar så hårt det går. Fyller poolen till bräddavloppet och kör en backspolning som man ska. När jag sen vrider till filtrering och kör igång pumpen så sprutar det vatten överallt. Från sandfilter och förfiltret på vattenpump. Vad gör man? Kan det bli för högt tryck? Såklart börjar det åska så stängde av skiten och gick in. Hur brukar man förresten göra vid oväder ska ju åska flera dagar nu, går det att ha vattenpump och värmepump igång? Extremt tacksam för hjälp <help>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag