CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Nadron

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Pumpen startar inte!!!
« skrivet: maj 13, 2008, 11:03:34:34  »
Hej ronson,

Pumpen har stått inomhus i källaren.

Du har helt rätt. Jag har haft en elektriker på plats och han gjorde rent kontaktytorna och justerade känsligheten för motorskyddet som stod lite lågt/snålt. Nu har den gått i flera timmar utan problem. Tack för hjälpen

Mvh/Anders

2
Vatten och kemi / SV: Pumpen startar inte!!!
« skrivet: maj 12, 2008, 20:27:42:42  »
Hej igen,

:-) Håller med, det var inte mycket att gå på inte. Motorskyddet löser ut, jag kan starta om efter ett par sekunder. Det är en Hayward tre fas 380v, 750 w, 2,1/1,2 A. Ibland så går den 3 minuter ibland upp till 15. Detta är den första uppstarten efter den först vintervilan. Det gick helt ok i höstas. Vi har haft en elektriker som dragit lite annat i huvudcentralen, kan det ha att göra med att en fas är dålig? Jag är så långt från elektriker man kan komma, så jag har lite brist på egna uppslag.

/Anders

3
Vatten och kemi / SV: Pumpen startar inte!!!
« skrivet: maj 12, 2008, 14:54:48:48  »
Hej,

Jag har ett annat problem, min pump går mellan 5-10 minuter innan den slår ifrån. Jag har gjort rent i korgen, samt testat med att bara köra cirkulation på filtret ifall att det blev för tungt, utan någon skillnad. Jag har en 3-fas pump. Någon som har en idé vad det kan vara?

Mvh/Anders

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag