Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ArvidB

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: april 28, 2017, 11:54:51:51  »
Mät ut ditt första hörn, sedan kör du med snäppsnöre för att få raka linjer emellan resterande hörn som utgångspunkt för antingen reglar eller blocken direkt. Kryssmät så att du får hörnen på rätt plats.

2
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: april 19, 2017, 21:45:52:52  »
Jag har även dubbla förstärkningspelare på varje långsida då det är en 9x4m-pool, därav uttagen i kantbalken.

3
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: april 19, 2017, 21:43:51:51  »
Det blir faktiskt så att jag måste bygga en träram runt. Och sedan ska jag sätta stöttor mot gropväggen. Därför att jag inte har någon återfyllnad runt singelgrunden.

Så varför har jag egentligen inte mer grus kan man fråga sig. Varför fick jag inte mer. Det var nog en kombination skulle jag säga. Jag var själv benägen om att kunna jobba med grunden under påskhelgen och låg på och stressade, att få en lastare och singel levererad innan långfredagen. Detta var uppenbarligen svårt att fixa, men ett lastbilsflak gick i alla fall att få till. Markaren, som själv inte är någon gjutare, hade då gjort bedömningen att detta skulle räcka för plattan. Och så satte jag igång. Men nu har det ju blivit uppenbart att det hade behövts mer.

Men gjutaren verkar väldigt bussig och ser inga stora problem. Gör jag bara träramen och stöttor så ska det gå bra. Så det blir en del av helgens bestyr.

Igår kväll gjorde jag en sista lodkontroll och det såg bra ut. Det var bara i ena hörnet som det var en smula för högt så jag åtgärdade det och skrapade bort lite grus. Tog ca 20 min.

Är du helt säker att du behöver snickra en ram? Det känns överkurs med tanke på att det är L-element. Har du satt skarvbleck så bör det hålla ihop, det är bara en 10cm platta och det blir inte så mycket tryck åt sidorna då det inte finns någon kantbalk heller.

Jag ligger precis i fas med dig också, satte ut grundelementen idag och la ned isoleringen, utom den sista smala raden. Blev ganska så nöjd då det diffade 0,0cm på bredden:)

4
Byggtrådar / SV: Byggtråd
« skrivet: april 13, 2017, 10:33:13:13  »
Jag startade precis en ny byggtråd, lång text med bilder. När jag la in den försvann den bara >:( :(

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag