Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - stollan

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Oberoende besiktningsmän?
« skrivet: november 07, 2006, 10:23:43:43  »
Har nu kontaktat en byggkonsultfirma. Vi får se om de åtar sig det efter att de fått alla handlingar. Men de utför sådana, kan vara bra att veta! Tack för det tipset.

Trodde helt klart att man kunde få hjälp av besiktningsmän som utför vanliga besiktningar på hus, men så var det ju inte.

Nämner gärna inte namnet till någon innan vi fått ett utlåtande och fallet är löst.

Vi jobbar på!! Hoppas de åtar sig oss  ???

2
Markpooler. / SV: Oberoende besiktningsmän?
« skrivet: november 03, 2006, 21:53:59:59  »
Gustavsson:
Det är uppe i rätten eftersom de inte åtgärdar det. Det kan vara bra att ha ett protokoll ifrån en besiktningsman som påvisar problemen.


3
Markpooler. / SV: Oberoende besiktningsmän?
« skrivet: november 03, 2006, 11:07:54:54  »
Tack för svaren. Vi har kollat med besiktningsmän som besiktigar hus men de utför inte besiktningar på pooler, konstigt nog.

Vad som är fel är att den inte är rak, varken ovan jord och på botten. Samt har den bågnat pga att man återfört schaktmassorna på fel sätt. Detta är det vi sett men det är säkert mer eftersom det slarvats så. Sen har de själva inte gjort ngn slutbesiktning enligt avtal. Ja suck, det är inte mkt som känns rätt med den där poolen. Kanten består av helt skilda plankor, några är nya och vissa är gamla med sprickor i redan från början.

Jo handlingar har vi många, och det ska vi ge besiktningsmannen.

Men byggkonsultfirmor har vi inte kontaktat, det ska jag göra.


4
Markpooler. / Oberoende besiktningsmän?
« skrivet: november 02, 2006, 11:10:50:50  »
Hej
Finns det oberoende besiktningsmän av pooler? Har fått hjälp av en poolfirma som installerat en pool som är helt felbyggd. Men för att påvisa det så måste jag få hjälp av ett annat företag/person som gör besiktning av den. Och vad jag förstår så vill andra poolfirmor inte göra denna då det är oetiskt att kontrollera ngn annans jobb. Men var vänder man sig?

Bor i Stockholm.
Tacksam för tips.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag