CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Hagalund

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Skicka efter Net skim - varifrån?
« skrivet: augusti 18, 2008, 15:57:12:12  »
Hej!

Med tanke på alla björkfrön som börjat rasa ner i poolen tänkte jag skaffa mig "net skim-påsar/behållare" att lägga i skimmerkorgen, för att enklare kunna tömma denna, skona filtret m m.

Har tittat runt lite bland olika poolbutiker på nätet och hittat fraktkostnader omkr 150 kr. Vill helst inte betala nästan lika mkt i frakt som själva varan kostar! Någon som vet någon nät-butik som säljer net skim el liknande produkt till en frakt som åtminstone ligger under 100-lappen??

Visst har vi en Folkpoolbutik ca 2,5 mil bort, men känns inte som man vill åka dit BARA för att köpa dessa "påsar"  :-\

2
Vatten och kemi / Köpa sandfilter - vilket är "bäst"?
« skrivet: juli 21, 2008, 05:46:36:36  »
Hej!

Jag funderar på att skaffa ett sandfilter till vår Intexpool på ca 16,8 kubik, främst för att få effektivare rening och kunna anv flockmedel. Dessutom har vi haft sönder två stycken elvärmepatroner då det kommit in luft i systemet, vilket det gör när man öppnar för att rensa patronfiltret. Med ett sandfilter blir väl systemet mer lufttätt eftersom man inte behöver öppna upp systemet? Eller har jag fel?

Har tittat på filtret Popular från Primastar för 2995 kr samt det hos Harald Nyborg för ca 700 kr, men vilket av dessa är bäst? Pumpen är väl starkare på Popularfiltret?

Vill inte låta "snålheten bedra visheten" och köpa ett för klent filter som man sedan ångrar... Men prisskillnaden är ju ganska stor. Iofs följer ju sanden med på köpet med Popular.

Tacksam för era kloka råd!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag