CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - puttalex

Sidor: [1] 2
1
Markpooler. / SV: Rätt eller fel om tillval?
« skrivet: november 28, 2009, 19:07:43:43  »
hallo
 
      Vi satsade på en pool-safe plus till våran folkpool. Fördelen med den är att våra två töser ( snart tre) fixar och donar själva vid bad. Den är väldigt lätt att dra av och på. Dock har vi stege till poolen . Fungerar mycket bra, men i efterhand så hade en trappa varit värd sina pengar (trots priserna på dem).Har dock värmepump från compheat som fungerar otroligt bra, så det var det inget snack om vid val av uppvärmning.Även la vi till lite extra för mosaikliner (long protect)
  har ni råd så satsa åtminstonde på trappa och ett bra poolskydd

   LYCKA TILL

2
Uppvärmning / SV: Novisfrågor om att värma poolvatten.
« skrivet: juni 04, 2009, 18:50:15:15  »
hej på er.
 innan vi grävde våran folkpool, så hade vi en bestway (14000 liter).
 Fick då en lösning på uppvärmning av en bekant (och då en mycket billig sådan) Vi slängde helt sonika i svarta sopsäckar i poolen när solen sken och kan garantera att detta funkade väldigt bra.
 En ganska simpel lösning, men bra!!!
 
Ha en bra badsommar alla glada

3
Uppvärmning / snabb uppvärmning
« skrivet: juni 02, 2009, 16:03:29:29  »
Hej alla poolägare.
 
 Ville bara tala om att vi paddade botten på fredag förmiddag.
 Klädde väggar och la i bottenmattan och började fylla vatten klockan 13.00.Vi använde dubbla vattenslangar (dusch,garage) 9 gradigt vatten. Klockan 21.00 kunde jag så montera poollampan,skimmern och inloppen.
 Så i lördags morse kl.11.00 var poolen fylld (Folkpool 6*4)
 Startade pump och VP (Compheat 90) då var vattnet uppe i 11 grader.
 Måndag förmiddag kl.11.00 var tempen i poolen 26 grader!!
 Idag tisdag ligger vi på 27 grader och har ställt in pumpen på 28 så man måste vara nöjd.
 Kul när saker fungerar ibland
 
Ha en skön sommar alla på forumet

4
helt OK
 då får vi väl bara hoppas att "marky 34" får fler referenser från andra poolbyggare.
 lycka till alla poolbyggare och poolägare

5
hej på er alla
 jag vet inte om ni blandat ihop mig och marky 34. han har fått det här priset från xxx och då ska han handgräva allt själv vad jag förstår.
 jag har haft grävare och lastbil inhyrda på entreprenad för 11000+moms. vet inte om jag missuppfattat frågan från marky 34,jag ville bara ge en jämförelse mellan "handgrävning/containerhyra" och "grävmaskin/lastbil

6
hej!
 tycker att det verkar vara dyrt med tanke på att vi grävde ur för våran pool den 17 januari i år. (Firma med grävare och lastbil) schaktgrop 5*9)
 Pris:11000 +moms. inkl.bortkörning av massa. Vet dock att containerhyra inte är billigt.
 Hoppas du fick något att relatera till då priserna verkar variera i detta land

7
Markpooler. / SV: folkpool classic
« skrivet: september 12, 2008, 18:30:20:20  »
tackar så mycket danne. det är speciellt tacksamt att få tips av människor som redan har byggt en pool av samma märke och storlek som man själv planerar bygga.
vi har även planerat bygga in en trappa i poolen (150) och pool-safe standard (halvautomatiskt) och även salt istället för klor.

någon med erfarenhet av detta. bra eller dåligt. vill ha många åsikter om detta.skriv och berätta era erfarenheter,andra förslag etc etc

trevlig helg på er alla

8
Markpooler. / SV: folkpool classic
« skrivet: september 11, 2008, 18:56:34:34  »
hej igen.
en fråga till dig danne som har en folkpool.
har du isolerat poolen på sidor och botten? isåfall, vilket material har du använt? själv tänkte jag mig markisoleringsskivor i frigolit.eller finns det någon annan på forumet som har nån ide? ge förslag bara, hur många som helst.Även andra tips vad gäller classicpoolen.T ex hur mycket bärlager ( cm ) under botten? Hur mycket stenmjöl etc etc ... det börjar röra på sig här hemma vad gäller planeringen, placeringen av badbaljan...

9
Markpooler. / SV: folkpool classic
« skrivet: september 09, 2008, 15:39:05:05  »
Tack för det Danne. Hade faktiskt tänkt tanken på att altandäcket skulle kunna användas som stödmur ( och singel) med alla bärlinor på plint för däcket som kommer att byggas runt poolen. många bra tipsare på den här sidan. Tackar!!!

10
Markpooler. / SV: folkpool classic
« skrivet: september 08, 2008, 21:33:52:52  »
tack för två mycket bra tips.                                                           Är själv elektriker och plattsättare men när det gäller poolinstallationer så har jag inga erfarenheter alls.Folk har sagt till mig att mura upp min egen pool, men jag tycker att det verkar vara en bra lösning med en färdig ram med liner,då jag är så himla trött på murning och kakelsättning. Rätta mig om jag har fel, men måste inte en pool som är uppmurad och klädd med kakek alt. mosaik tömmas under vinterhalvåret?

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag