Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Sönderfrusen hårdplast till pumpen  (läst 9070 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad pool09

SV: Sönderfrusen hårdplast till pumpen
« Svar #10 skrivet: april 28, 2011, 21:09:20:20 »
Då är den limmad igen... Köpte något som jag inte kommer ihåg vad det heter, men i alla fall något som "svetsar ihop" hårdplast. Starkt som fan och frun och barnen klagade på lukten. Ser ut som en spruta, och doserar ut rätt mängd härdare och medel.

Genomtorkar på 4 timmar, och jag började på utsidan! Nästa dag försökte jag smeta på i skarven på insidan, men svårare att komma åt där, gjorde så gott jag kunde! När detta sen härdat, så hällde jag vatten i och lät stå över natten. Inte en droppe hade läckt!

Som avslutning har jag nu tagit mitt favoritklet, det svarta, (bygg och limfog) och öst, verkligen ÖST på, från en bra bit in på  botten och en bra bit upp på sidan, utanpå det redan limmade! Det här sista borde ju absolut göra så att inte hela skiten lossnar, men så lös är ju inte botten, den sitter fortfarande fast till 4/10...

Nu får det bara härda ordentligt (2 mm/ dygn) men nu måsta anläggningen igång, vi har varmt här i Skåne.

För övrigt är vinterplåtarna borta, och poolen synad. Allt ser bra ut och lamporna fungerade också, skönt, nu har man som nybliven poolägare ändå varit med om 2 riktiga  rekordvintrar och bortsett från misstaget med pumpen... så har allt varit helt, bättre test går inte att få!  Vattnet var klart och fint, fiskade endast upp 5 st löv.

Min pumpbotten vinner inget skönhetspris kan jag lova, men jag tror att det kommer att hålla!

Poolgiganten

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag