CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - pool09

Sidor: 1 2 [3] 4 ... 14
21
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / Friggebod med bastu
« skrivet: augusti 10, 2011, 10:44:31:31  »
Blir kanske till nästa år, men är det någon som gjort detta? Dvs, jag tänker mig en friggebod på 15 kvadratmeter som går i stil med huset, och helt anpassad för att bara rymma en bastu och en kyl kanske... ;D

Som ett litet relaxrum alldelels intill poolen, och någon form av sittgrupp eller soffa i lite mindre format lär också få plats, och så en Tv på ena väggen för lite fotbollsmatcher osv.

Ena långsidan som vätter mot poolen, ser jag framför mig med lite större glaspartier så man hela tiden har kontakt med poolen.

15 kvadratmeter är ju ändå ganska mycket, och bastun tar ju inte så mycket plats, MEN, är det någon som gjort något liknande och kan bidra med lite inspiration, både utvändiga och invändiga bilder?

22
Markpooler. / SV: Pool Lecablock. Vilken grund?
« skrivet: juni 14, 2011, 12:42:45:45  »
Går att gör som du skriver, men skulle definitivt råda dig till att gå hela vägen och göra en platta i alla fall. Slår du ut kostanden på bara några år är den försummbar, men du får en botten och stomme du inte behöver bry dig om! Gör en platta!!!   

23
Att raka kanter och lite puts kan vara så snyggt!!!    ;D

Fortsätt med bilder, det gillar vi!

24
Byggtrådar / SV: Lecapool äntligen färdig!
« skrivet: juni 07, 2011, 13:00:17:17  »
Tobbe!

Roligt du gillade bygget! När pooldrömmarna började ta fart, tänkte jag först, ska väl inte starta ytterligare ett projekt... så jag tog in lite offerter från typ Folkpool och ett par till, där jag ville ha allt gjort. Alla landade på runt 210-230 tusen, och då tillkommer ju ändå kringkostnader för underarbete, trädäck mm.

Sen var det en kollega som tipsade om att det fanns ett forum på nätet om pooler, så jag hittade hit, och såg alla fina byggtrådar, och blev så klart sugen...

Tänkte att det kan väl inte vara så svårt, gräva ett stort hål, gjuta en platta , mura och putsa lite, klart!!!    ;D

Och ska tillägga att jag gillar gedigna saker, var aldrig riktigt sugen på att låta Folkpool gräva ner en trästomme. Ska det var så ska det vara stabilt!

Började kolla upp lite kring kostnader, vad skulle det kosta om man gör det helt själv...?

Har skrivit detta har jag för mig i en annan tråd, men  vet att ALLT slutade kring 130 000 ca, men då ingår rubbet!

Är inget svårt att gjuta platta, mura, putsa , mura in lampor, inlopp mm, tar bara en ofantlig tid. Svetsad liner fick vi hjälp med, men även den är ju lite tjockare än en vanliga standardliner från Folkpool, vilket känns bra. Och vi ville gärna ha samma mönster i trappan som i övrig pool, är lite allergisk mot att sätta dit en vit trappa... 

Kan helt klart reka att bygga den själv, om du bara är det minsta lilla händig, så sätt fart! Det kommer ta tid, men nu när allt är klart, oj vad nöjd man känner sig... O0

Sätt igång bara, och fråga mer om du undrar över något annat!

Sammanfattning, bygga själ i leca= billigare, gediget, roligt att jobba med, inget speciellt svårt!

25
Byggtrådar / SV: Lecapool äntligen färdig!
« skrivet: maj 08, 2011, 17:38:47:47  »
lundberg, tack!

Kommer inte ihåg vad överdraget heter... Folkpool är det ifrån i alla fall,  och jag hade tur och kom över det för en spottstyver, helt nytt.

Det var nämligen så att en kollega till mig byggt pool från Folkpool med överdrag!   Det vara bara det att deras aldrig fungerade riktigt bra, och efter 2 år så fick dom ett nytt efter många om och men. Det var bara det att under tiden hade dom bestämt sig för pooltak istället, så jag fick köpa överdraget av dom till halva priset, helt nytt!  Bara själva aluminumskenorna och upprullningen som är 2 år, men inget slitage att snacka om där!  Ibland ska man ha tur.

Men som sagt, jag kan inte vad det heter,  men det håller att gå på, vilket var ett krav eftersom vi har barn, och vi är väldigt nöjda!

26
Byggtrådar / SV: Lecapool äntligen färdig!
« skrivet: maj 08, 2011, 14:03:47:47  »
Allt var klart redan förra sommaren, bara jag som "glömt" göra färdigt tråden!    ;D

De sista bilderna med insynsskydd, möblerat trädäck och lite tekniksaker kommer inom kort!

27
Byggtrådar / SV: Lecapool äntligen färdig!
« skrivet: maj 08, 2011, 10:59:07:07  »
Forts följer!

28
Byggtrådar / SV: Lecapool äntligen färdig!
« skrivet: maj 08, 2011, 10:55:41:41  »
Poolen fylld, gamla trädäcket förlängt och går nu hela vägen runt poolen ( tittar ni noga så ser ni nyansskilladen, men det har redan jämnats ut), överdagrag monterat och spotlights installerade i ytterkant runt hela trädäcket.

Var inte riktigt nöjd med vattenkvaliten efter ett tag, det var liksom inte kristallklart, men det visade sig vara en felkoppling av slangarna inne i förrådet, vattnet gick bara in där och vände och aldrig genom filtret... ;D

Tog en dag att åtgärda sen var det kristallklart!

29
Byggtrådar / SV: Lecapool äntligen färdig!
« skrivet: maj 08, 2011, 10:33:33:33  »
Alla vill vara med!

30
Byggtrådar / SV: Lecapool äntligen färdig!
« skrivet: maj 08, 2011, 10:31:04:04  »
Mera liner...

Sidor: 1 2 [3] 4 ... 14
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag