CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - jachde65

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Svenska Poolfabriken poolvärmare SPF-68
« skrivet: maj 22, 2016, 21:52:20:20  »
Tack för tipset! Gullberg & Jansson verkar ju ha en som är precis likadan, säkert en sådan fast Svenska Poolfabriken har satt sitt namn på den. Ska i alla fall prova att följa den manualen och se om den fungerar.

2
Uppvärmning / Svenska Poolfabriken poolvärmare SPF-68
« skrivet: maj 22, 2016, 09:51:41:41  »
Hej,

Jag har en poolvärmare från Svenska Poolfabriken som heter SPF-68 som jag inte förstår hur man ställer in. Trycker jag på något så blinkar det bara koder med oilka siffror och efter några sekunder går den tillbaks och visar temperaturen. Den verkar värma i alla fall, har gått upp 1 grad sedan jag satte på den och det kommer kalluft från utblåset. Någon som vet hur den fungerar eller har en bruksanvisning. Har sökt på nätet men inte hitta något och ingen information finns på Svenska Poolfabrikens hemsida.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag