CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - kalle_Sala

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / Legitimerad urspårningskonsult bygger 3x6m (ca mått) pool.
« skrivet: maj 25, 2021, 09:50:04:04  »
Min fru satt med näsan i telefonen en sen kväll och tittade på runda intexpooler, hon ville ha en pool till den stundande sommaren. Lite kallsvettig blev jag allt. Hur skulle jag förklara för grannarna? Intexpool, ovanmark, rund - och säkerligen köpt på bauhaus med tillhörande plastdetaljer såsom stege och plast termometer - glöm det! Finns inte på världskartan!

Jag avvisade förslaget direkt med förklaringen att en pool inte sköter sig själv och att den absolut inte passar in i vår lilla villaidyll.

Några dagar senare så damp det ner en massa broschyrer från allehanda poolfirmor, här började jag vässa argumenten rejält och förklarade att jag inte har för avsikt att ha nån osnuten sommarjobbare från den lokala poolfirman å böka runt i trädgården, förklarade även det faktum att om hon tyckte båt var dyrt så är en pool ännu dyrare.

Så till slut kom min fru överens om att jag skulle bygga poolen själv, med tillhörande poolhus, altandäck och en riktig thermopool för att hålla nere driftkostnaderna.

Jag hade två veckor på mig att inlämna ritningsunderlag för godkännande samt en kostnadskalkyl. Sagt å gjort, vevade igång CAD programmet och skred till verket.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag