Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Daniel300

Sidor: [1]
1
Teknik / Rördragning. Pvc till 110 avlopp
« skrivet: juni 29, 2022, 11:31:39:39  »
Någon som vet vad man behöver för övergång för att koppla standard 63mm PVC rör från filter till ”waste-rör” som är ett vanligt orange 110 avloppsrör som jag dragit in genom väggen i teknikrummet?

Mvh

2
Markpooler. / Gjuta platta vid risk för -grader
« skrivet: november 03, 2021, 20:08:18:18  »
Hej! Fixat fram vänner som skall hjälpa till och betongen är  beställd till fredag morgon. Vädret har dock ändrats senaste dagen så nu står där minus nån grad nattetid på tabellen. Detta inträffar 2-4 dagar efter gjutning sker. Dagstemp 9-5 natt 0- -1 kommande vecka.

Vad behöver vi tänka på och är de ens lönt att gjuta utan stora risker för trubbel?

/Daniel.

3
Markpooler. / För sent att gräva för pool?
« skrivet: augusti 03, 2021, 13:56:41:41  »
Hej alla!

Undrar om det är för sent på året för att starta poolprojektet. Tänkte ta in en grävare och förhoppningen är att hinna gjuta en platta innan vintern slår till så man kan få en bra och snabb start på 2022 och inte hamna på efterkälken inför sommaren.

Har förstått att plattan klarar att ligga fritt över en vinter men Kan det vara till nackdel att gräva hålet och padda bädden om man sedan inte hinner gjuta ovanpå förens till våren? Tänker om man hamnar i tidsnöd.

Tacksam för svar

4
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / Återanvända formvirket
« skrivet: juli 15, 2021, 07:46:59:59  »
Hej!

Har en fundering gällande formvirket som jag hoppas kunna få svar på Ska gjuta plattan till poolen och det går åt virke av dim. 220x45. Med de virkespriser som råder just nu funderar jag på om man kan köpa in ”formvirket” tryckimpregnerat och sedan återanvända detta då det är samma dimension jag ska använda som bärlina till trallen runt poolen. Finns det något som talar emot detta upplägg mer än det estetiska utseendet av bärlinan?

Tack på förhand

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan