Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tulle

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Erfarenhet av Pool&mark i Linköping
« skrivet: maj 13, 2018, 13:50:49:49  »
Hej. Går i pooltankar och tittat lite på Pool&marks utbud. Tänkte bara höra om det finns någon som har erfarenhet av dem?

Tulle

2
Ovanmarkspooler / SV: Bygga budget pool
« skrivet: juni 05, 2011, 22:28:15:15  »
Ok. Men var det svårt att sätta ihop poolen. Hur djup pool har ni?

Mvh tulle

Citera
author=vionne link=topic=6742.msg49531#msg49531 date=1307128039]
Hej! Vi tänkte som du, bättre en lite billigare pool (än de där gedigna murade sakerna som man dreglat efter) än ingen pool alls. Och om man köper ett bra paket med funktionella grejer så är det verkligen inte mycket som tillkommer ovanpå priset för paketet.

I vårt fall kompletterade vi ju egentligen bara med det material som skulle ner i backen för att få till ett bra underlag, lite isolering under och runt om (men dess vara och vara är ju omdiskuterat) och sen den balkongmatta som vi har direkt under linern.

Sen är det ju alltid saker man KAN köpa till om man vill eller välja att avstå för plånbokens skull. Lampa tex, kostar ju lite extra men jag skulle inte vilja vara utan den. Värme är ett annat val att göra. Köpa direkt? Börja utan och köpa till senare? Vi valde att börja utan men håller nu på att ordna till det i efterhand. Upptäckte att vi är för avis på de som är igång tidigt på säsongen...

Något som också kostar en del är miljön runt om poolen. Trädäck kanske? Duschhörna?

Åh vad mycket roliga beslut ni har framför er! Och jag säger som de flesta andra här: Ni kommer aldrig ångra er pool. Jag är glad varje dag för vår lilla oas.
Lycka till!

3
Ovanmarkspooler / Bygga budget pool
« skrivet: juni 03, 2011, 18:15:59:59  »
Hejsan alla glada. Har tittat lite på pooler från JF och tänkte bara höra hur mycket som tillkommer i kostnad när man bygger deras storpool? Grävjobbet fixar jag via en bekant. Är det krångligt att bygga ihop? Vet att kvalitén inte är att jämföra men med våran budget så är det den som gäller.

Tacksam för svar.
Glad sommar

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag