Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Pooltakspecialisten

Sidor: [1] 2 ... 6
1
Jag har saltvatten i min pool och jag vet många andra som har saltvatten och pooltak.
Har jag inte helt fel så är saltvatten mer skonsamt mot poolen/pooltaket/alla pooldetaljer än då man använder klor. Saltvattenklorinatorn sönderdelar saltet till klorjoner som inte är lika aggressiva som klorpuckar

2
Mitt pooltak är ett Casablanca från Albixon. Jag köpte det för 7 år sedan. Det har måtten 7,0 m brett och 9,0 m långt 0,65 m högt. Kostade då 9 500 euro. Först fick jag ett pris från Trematek (Alukov) och de ville ha SEK 165 000.

Lars

Edit: Raderat sånt som kan uppfattas som reklam. /Admin

3
Markpooler. / SV: Poolstorlek, kompromissa med trapp eller total längd
« skrivet: juli 07, 2013, 23:57:04:04  »
Hos Pooltakspecialisten ingår extraskenor som standard och ingår i priset
Lars

4
Markpooler. / SV: Poolstorlek, kompromissa
« skrivet: juli 06, 2013, 08:29:54:54  »
Du har även ett alternativ som heter Deli F
Det är för en 4x8 pool med 1,5 m utvändig gaveltrappa. Minsta innermått 4,60 längd 9,60. Har du högre poolkant än 9 cm så kan du välja hel gaveldörr

5
Uppvärmning / SV: Brilix THP120 felkod
« skrivet: juni 10, 2013, 16:38:55:55  »
Varför skriver ni Kojak och PSAU, här på forumet när ni inte läst i bruksanvisningen. Det blir bara en massa oriktig information och stökar till det för den begär hjälp

Det EE3 är lågt flöde
EE1 eller EE2 är troligtvis fel på kretskorten. Har pumpen garanti, begär ut ett nytt kretskort
Lars
(tidigare distributör för Brilix värmepumpar)

6
Markpooler. / SV: Tomt lämplig för pool?
« skrivet: maj 05, 2013, 16:01:02:02  »
Det fins inga olämpliga tomter för en pool har jag lärt mig efter 7 år i branschen
Här ser du en PP-pool på en riktigt liten tomt

7
Uppvärmning / SV: Energismart
« skrivet: maj 05, 2013, 07:29:09:09  »
Mycket intressant diskussion. Jag kör min poolpump och värmepump på dagen och nu tappar jag ca 2 grader på poolvattnet varje natt. Nu vid denna årstiden är det kalt om nätterna så anser jag att det värmetillskottet som värmepumpen skulle ge är inte ekonomiskt försvarbart, dessutom så måste du även räkna in poolpumpens effekt, för utan poolpumpen så går inte min värmepump. Glöm ej heller att räkna den värmeförlusten som dåligt isolerade slangar och rör blir av strömmande vatten. Att göra en riktig ekonomisk kalkyl på detta klara jag inte av på grund av alla parametra som måste räknas in. Därför kör jag min poolpump och värmepump på dagtid.

8
Övriga frågor! / SV: Poolfirmor som tappar intresset..
« skrivet: maj 04, 2013, 19:47:15:15  »
Fan vilken bittergubbe du är i och med dina "slut ord". Du har ingen aning om mina priser ej heller hur jag behandla mina kunder och vad för service jag ger dem. Du kastar bara ut dig en massa tyckande utan att ta reda på fakta och sprider negativa ringa omkring dig för att smutskasta en liten seriös handlare. Ja, jag avstår från kunder som bara talar pris och inte vill veta vad jag erbjuder, eller att ha min hjälp med sitt pooltakval. Mina eventuella kunder måste få en chans att kunna jämföra olika företags erbjudande och avgör själva. Jag kastar mig inte på kunder som har en stor penningpåse och pracka på dem så dyrt och så mycket jag kan. Den tiden är förbi att behandla kunder på detta sätten, dessutom så blir sådana leverantörer inte långlivade och fär snabbt dåligt rykte och försvinner. För mig är detta heligt med att ha nöjda kunder långt efter att jag levererat varan.
Alla presumtiva kunder är alltid välkommna med sina förfrågningar, även du, men räknar med att du liksom andra kunder blir behandlade som de förtjänar.

9
Övriga frågor! / SV: Poolfirmor som tappar intresset..
« skrivet: maj 04, 2013, 11:10:18:18  »
och jämföra med vad då??

10
Övriga frågor! / SV: Poolfirmor som tappar intresset..
« skrivet: maj 04, 2013, 07:36:58:58  »
Acce och Kojak
Ta och kolla lite fakta. Jämför kvaliteten, materialvalet, priset och servicen jag erbjuder mina kunder med andar pooltak i samma prissegment. Tala med någon som har ett pooltak från Pooltakspecialisten hur han/hon kom fram till beslutet att göra sitt pooltaksval ifrån mitt företag.

Sidor: [1] 2 ... 6
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag