Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - eberlund

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Undersöker marknaden
« skrivet: september 09, 2009, 22:06:37:37  »
Citera
är du säker på det? när jag skulle köpa mitt första bad så var de på gång med en återförsäljare i nedre delen av landet o några uppåt.

Jag har ringt och pratat med dem, kanske hade de bara mycket att göra eller så var det semestertider (kanske min skånska dialekt...???), men de sa att de inte sålde Artesian lokalt i Såne. Finns inget på deras hemsida heller.

Fixade till citatet.
Fia


Jag sköter servicen för Artesian Spas i sydsverige och jag vet att de har en återförsäljare av deras spabad i Hässleholm. Du kan kontakta dom på 0451-13993.

2
SpaForum / SV: Läckage vid jet
« skrivet: september 09, 2009, 21:49:55:55  »
Sitter langen krängd över anslutningen eller är den i skjuten i anslutningen.

Brukar vara så att om slangen är transparent så är den krängd över anslutningen till jetet och om slangen är vit så är den lite hårdare och intryckt i anslutningen istället.

Anledningen till att jag frågar är för om den är krängd över så kan du oftast laga det genom att ta en slangklämma över slangen och spänna.

Är det den hårda varianten som är inskjuten så är det bästa att ta och tömma ner karet lite. Sen gör du så rent du kan från skum runt anslutningen. Sen tar du en varmluftspistol och värmer runt anslutningen försiktigt samtidigt som du drar och sliter lite i slangen så släpper limet. Sen är det bara att ta lite tangit och lima ihop det och låta det torka ca 12 timmar sen håller det tät om du bara gjort rätt.

Lycka till.

3
Markpooler. / SV: Skillnad på stommar?
« skrivet: april 21, 2008, 21:01:37:37  »
Att gräva ner trä tycker jag personligen INTE är det bästa alternativet. Av hållbarhetssynpunkt.

Det är rätt som någon säger här att om pH är fel i marken så kan en plåtpool i varmgalvadplåt få reduserad livslängd. Dock är det margniellt. Trä däremot är väldigt känsligt mot pH förändringar i marken.

Ska man ha något som stå emot allt så är det betong eller en plåtpool i syrafastplåt. Då har man en pool som står emot allt.

4
Teknik / SV: Öppna astral sandfilter???
« skrivet: april 19, 2008, 19:05:42:42  »
Är det ett Astral Cantabric filter så går det inte att dela på mitten. Antingen använder du pluggen i botten eller så får man vara stark och vända filtret upp och ner. =)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag