CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Hybron

Sidor: [1]
1
Inomhuspooler / Liten inomhuspool istället för massagebadkar
« skrivet: augusti 10, 2012, 12:00:29:29  »
Vi är mitt uppe i vår källarrenovering i en villa från 1961 i Spånga och har kommit fram till att vi hellre bygger en liten pool typ 2,5 m lång, 1,20 m bred och 60 cm djup än ställer in ett stort massagebadkar då vi kommer bada väsentligt mycket mer i en pool och njuta mer i ett tyst än i ett bullrande badkar.

De hantverkare som vi anlitat har byggt badrum länge men är inte så hemma på pooler. Vi har kommit i kontakt med en fackman som ska offerera reningssystem, pump, bräddavlopp, kemikalier, ljus etc. Han indikerade en kostnad på 25-30 tkr.

Nu har jag haft tillfälle att söka runt på Poolforum och på webben och undrar vad ni erfarna skulle rekommendera för oss nybörjare. Jag hittade billiga grejer på Clas Ohlsons webb och har även läst på deras leverantös webbsida. Sandfilterpumpen hette Basic och kostade endast 1000 kr, vilket gjorde mig positivt överraskad men samtidigt lite misstänksam.

Vi installerade mekanisk ventilation med luftvärmepump på vinden för två år sedan. Vi suger luft i källarens badrum och trycker in i angränsade gillestuga. Jag har fått lite olika bud från de jag pratat med om ytterligare ventilation behövs om man täcker över den lilla poolen med ett överdrag. Vad tycker ni på forumet? Vi funderar på att sätta en avfuktare på utsidan huset för att kunna slå på den vid behov.

Tips och råd välkomnas!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag