VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - lasse-hifi

Sidor: [1]
1
SpaForum / Någon firma som reparerar spapumpar i Stockholm?
« skrivet: augusti 27, 2023, 18:03:02:02  »
Har ett Folkpool Northstar Relax med Balboa-pump som börjar ge upp. Funkar i hastighet två (jet-hastighet) men går inte igång i normalläge dvs. cirkulationshastigheten. Står bara och brummar och börjar inte gå runt.

Finns det någon firma i Stockholm som lagar Balboa-pumpar?  Jag vet att Folkpool kan serva (och de har även fast pris på arbete) men jag är rätt säker på att de bara kommer byta pumpen och då lär det kosta en hel del.

 mvh

2
Säljes / Kontrollbox Balboa GS100
« skrivet: augusti 14, 2020, 17:11:14:14  »
Säljer en kontrollbox Balboa GS100, 5 år gammal. Fungerar OK förutom reläet till värmaren som är trasigt, konstaterat av tekniker från Folkpool.
Till dig som vill ha reservdelar eller ev. byta reläet själv och sedan har du en fungerande box efteråt.

Nypris hos Folkpool 5500 kr.
Prisidé 1000 kr inkl. frakt. Skicka PM om du är intresserad.

3
Hej, har ett Folkpool Northstar Relax från 2015, inne i det sitter ett Balboa GS100-system med 2 kW värmare.
Nu verkar värmaren ha gett upp, det värmer inte vattnet längre. Alla annat är OK och det ger inga felkoder. Jag har även provat att reseta elektronikboxen utan resultat.

Kan man ge sig på att byta värmeelementet själv, och hur vet man med säkerhet att det är sönder och inte någon givare eller elektronik?
Det är inte så dyrt med element ser jag när jag googlar. Folkpool ska ha minst 5000 kr för reparation (3000 kr reservdelar, minst 2000 kr arbete).

Tacksam för tips!

4
SpaForum / Spafilter från Kina eBay?
« skrivet: augusti 22, 2017, 20:19:09:09  »
Är det någon som köpt och testat spafilter från Kina (eBay)? En tredjedel av priset (inkl. frakt) jämfört med att köpa Reemay-filter hos Folkpool.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag