VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - magnusbrodin

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Felkod Pahlén Elvärmare Aqua HL Line Digital
« skrivet: november 18, 2019, 11:34:19:19  »
Hej,

Har för ganska bra tag sedan köpt en Pahlén Elvärmare Aqua HL line digital 6kW och den har fungerat bra fram tills nu. Sedan en vecka tillbaka får jag väldigt ofta felmeddelande E7 vilket ska indikera problem med styrkrets kontaktorer, överhettningsskydd. Värmaren värmer en badbalja till 40 grader och är matad av en pump med ca 150 l/min kapacitet. Har ni någon aning om vad det skulle kunna vara? Tycker inte överhettningsskyddet borde lösa vid dessa förhållanden.
För att felsöka har jag kört sandfiltret i cirkulationsläge för att sandens motstånd inte ska påverka men samma fel kvarstår.

MVH Magnus Brodin

2
Ovanmarkspooler / Läckande pool
« skrivet: maj 21, 2017, 11:07:23:23  »
Har ett problem med läckage, på tre fyra dagar sjunker vattennivån flera cm vilket inte är ett tok läckage men ändå för mycket för att inte göra något åt. När det kommer ner till under skimmern slutar det läcka så jag har kollat alla rör och slangskarvar utan resultat samt inspekterat utsidan vid skimmer. Nere i inspektionsgropen till in och utlopp är det vått så jag misstänker att det är någonstans där trots att utsidan är torr. Har någon varit med om att vatten smitit ut vid skimmer och in mellan liner och plåtvägg? Det skulle kunna förklara problemet. Tankar och funderingar?
Mvh Magnus Brodin x

3
Säljes / Sandfilter, Hayward pump, SÅLT
« skrivet: april 03, 2017, 13:15:27:27  »
Hej,

Då de är överdimensionerad för min pool säljer jag nu en 1,1 kW Hayward pump med ett sandfilet anpassat till den. Jag har även ett elskåp över då jag använder värmepump och inte behöver värmeväxlare styrning.
Lägg ett bud

MVH Magnus Brodin

4
Uppvärmning / Felsöka elvärmare
« skrivet: augusti 21, 2016, 16:55:40:40  »
Hej,
Håller på och letar fel på min gamla elvärmare då det hade varit bra att sätta tillbaka den med högre effekt. Vet någon vilket värde en tempgivare bör ha för att säga till termostaten att skicka styrspänning till kontaktorn?  Jag har en givare på inlopp och en på utlopp och båda visar drygt 25 ohm. Ingen styrspänning från termostaten till kontaktorn :(

5
Uppvärmning / Inkoppling av ny elvärmare
« skrivet: augusti 16, 2016, 20:38:26:26  »
Skaffade en begagnad 6kw elvärmare från Folkpool att ersätta min gamla men stötte på patrull vid inkopplingen. Det är en trefas precis som den gamla men har inte kontaktor inbyggd. De tre elementen är kopplade till vars en fas men där jag tycker nollan ska vara är elementen bara sammankopplade med varandra och inget annat. Någon som sett detta innan?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag