VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Glasfiber / Komposit. Vågar vi??  (läst 1519 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Alvar

Glasfiber / Komposit. Vågar vi??
« skrivet: februari 17, 2017, 07:41:23:23 »
Det talas en del om risker med rubricerade pooler. Hur vet man som nybörjare att köper ett  bra fabrikat? Kommer man ändå få problem med blekt och skadad yta eller rentav sprucken / läckande pool efter några år?

Poolgiganten

Utloggad Erica

SV: Glasfiber / Komposit. Vågar vi??
« Svar #1 skrivet: februari 17, 2017, 19:17:21:21 »
Be att få referenser - helst sådana som har varit i drift en lite längre tid så att de t.ex. varit med om vinterstängningar.

Vad det gäller blekning vid vattenlinjen finns det nog bara två sätt att undvika detta: 1. välj en vit pool 2. bygg en betongpool med kakel i . ALLA pooler med undantag för vita eller kaklade tycks få en blekning vid vattenlinjen. Det gäller även för pooler med liners, för målade betongpooler, för PP-pooler m.m. I praktiken är det inget som har någon större betydelse. När det gäller kvaliteten så gäller det däremot att den inte skall ha en massa problem med blåsbildning (böldpest). Ur den synpunkten är det bra om man kan se en pool av det aktuella fabrikatet som varit i drift ett antal år.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan