VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - jerk

Sidor: 1 [2]
11
Markpooler. / SV: Vad skall jag tänka på vid bygge av pool
« skrivet: april 15, 2008, 21:20:27:27  »
Jag får bila ett litet hål i väggen för avloppet. Tack för länken,jag såg den inte när jag läste inlägget första gången. Jag skulle kunna gjuta en trapp istället för att köpa en men då blir trappen att vila på berg och poolens konstruktion på packad singel och det känns inte så bra. Sedan undrar jag om man skulle kunna gjuta en trapp och köpa standard liner och sedan svetsa liner i trappen på plats eller finns det något bättre sätt.

12
Markpooler. / SV: Vad skall jag tänka på vid bygge av pool
« skrivet: april 15, 2008, 19:46:57:57  »
Jag har golvbrunn i garaget men kan ansluta till avloppet men då måste jag igenom en betonvägg

13
Markpooler. / SV: Vad skall jag tänka på vid bygge av pool
« skrivet: april 15, 2008, 19:14:32:32  »
Hej igen
Tack för tipsen. Kanon med dom olika måtten. Nu är det igång och vi har grävt bort jord i en bergs skreva och det får tyvärr bara plats 3.6*6.4 i ytterkant mellan berget. Vi har även lagt ut ca 20 cm singel som jag packat samt 5 cm jackon isolering som jag tänkt gjuta platta på. Är jag på rätt väg??!!

Vi skulle vilja ha en trapp i ena gaveln men hur fäster man en sådan i sundolitt (Doroterm) blocken

Vidare funderar vi på att dra in pumpen och filter till garaget som ligger i källaren ca 2.4 m under vattennivån. Funkar det ???

14
Markpooler. / Vad skall jag tänka på vid bygge av pool
« skrivet: november 02, 2007, 08:27:37:37  »
Hej
Vi skall bygga en hus grund med dorotherm och tänkte passa på att göra en pool ca 2,5 x 5m. Min fråga är nu vilka öppningar i dorothermväggarna måste finnas för att rening samt cirkulation skall gå att installera. Vi kommer börja snart och jag vill kunna göra klart poolen i sommar därför vore det skönt att veta att gjutningen går att göra nu utan att man för en delen glömmer något viktigt.

Sidor: 1 [2]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag