Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - systeryster

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: Rund 4,5m JoF storpool
« skrivet: maj 23, 2012, 09:42:03:03  »
Då kan vi följas åt!! Skall beställa en JF rund 4,5 eller 5,5 lutar åt den senare..... Har dock en del förarbete att göra men hoppas på att poolen skall stå klar i slutet av juli!! Precis som du funderar vi just nu över markarbetet, men ärligt talat är min make betydligt duktigare på den biten!!

2
Ovanmarkspooler / Bygge av JF storpool sommaren 2012.
« skrivet: maj 23, 2012, 08:58:25:25  »
Nu verkar det bli av! Planeringen är i full gång. För några veckor sedan trodde jag nog att det bara var att gräva en grop, dränera, platta till ställa poolen på plats och bygga in med trädäck..... Efter dessa veckors läsande och funderande och planerande förstår jag att det är betydligt krångligare och mer att tänka på än jag tidigare trott!! Vi lusläser allt kring markarbete, uppvärmining montering av däck, täckning och  >:D och hans moster!! Dessutom ser det ut som att poolen är den lilla kostnaden i det hela.... Jaja vi får börja så sakta med att ta ner några träd.... Idag läser jag 23/5 på almanackan... vågar jag tro att vi är klara till 23/7? Det skall bli mitt mål!! Nu kör vi!!

Jag som är aldrig tidigare poolbyggare/poolägare tar tacksamt emot alla tips och råd som finns!! Berätta vilka missar ni gjort och vad ni är extra nöjda med!! Skriv allt som kan vara av intresse och gärna lite annat också!! Jag skall försöka uppdatera med bilder under byggets gång!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag