Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Grufman

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Tömma spat?
« skrivet: oktober 16, 2008, 21:57:34:34  »
Dränkbar pump så är det tömt på 5-10 min...finns för ca 500 kr

2
SpaForum / SV: Ställa spa på Altan/Gräsmatta
« skrivet: oktober 16, 2008, 21:56:20:20  »
Din altan konstruktion är rätt dimensionerad. Vikten blir väl fördelad över en stor yta.....viktigare är då hur det ser ut under bjälkarna...vilket stöd dessa har och med vilket mellanrum.

3
SpaForum / SV: Återkommande dåligt vatten
« skrivet: oktober 16, 2008, 21:53:38:38  »
Hejsan...ozonrenaren ska vara ett komplement till desinficerade kem.....alltså att man inte behöver använda mängder av kem. Du nämnde inget om filtret i ditt spa....gör du rent det 1 ggn i veckan?

4
SpaForum / SV: Grund till SPA
« skrivet: oktober 16, 2008, 21:34:01:01  »
Hejsan........viktigast som med det mesta är basen i allt.....i ditt fall vad har du för typ av mark? Stabil mark typ berg och grus ja då räcker det med trädgårdsplattor på en nogrann avvägd yta och sedan ett vanligt trädäck med normalt dimensionerad konstruktion då spat´s vikt fördelas ut över en stor yta. Plintar och trädäck fungerar bra det med om plintar, trädäck är rätt dimensionerade, finns tabeller för det hos olika träleverantörer, brädgårdar. Om du använder lätt betongblock eller liknande är vikten av en bra yta att ställa dem på viktig. Man luras lätt av att spat är stort och djupt vilket innebär mycket vatten som är likamed stor vikt......dock blir inte viktbelastningen så stor då det fördelas ut. En normalt dimensionerad altan, trädäck klarar av ett spa. Viktigt bara att ytan är nogrannt avvägd.

5
SpaForum / SV: Spabad
« skrivet: oktober 16, 2008, 21:14:04:04  »
Har också tittat på deras hemsida.......hittade ingen information om isoleringstyp.....finns två skolor rörande isolering i spa världen....de som är fyllda med skum inuti och de som har en syddande isolering på insidan av kabinettet......bäst? Ja det finns vad jag vet inte någon evidensbaserad artikel om det. Annars är väl deras spabad ok för priset...men som med allt annat (oftast) man får vad man betalar för....support, service m,m.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag