CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - virkvarns

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Förstärka PP-pool mot markrörelser
« skrivet: april 03, 2008, 23:21:25:25  »
Hej å tack för svar!

Vi bor 1 mil norr om Oskarshamn. När poolen kom ikväll t o m 30 min före utsatt tid slogs man av hur stor den var. Tillkallade medhjälpare började skruva på sig och tyckte att de kommer aldrig att orka lyfta ned den i gropen. Efter ett telefonsamtal och ytterligar tre medhjälpare kunde vi totalt 11 personer få poolen på plats. Lite el- och rördragning, några spadar sand och lite vatten så kan man väl bada! Man får lite "Ikea-känsla" när man ser alla delar som ska på plats. Får nog fundera lite till och förhoppningsvis få ytterligare tips här innan jag bestämmer hur återfyllnad ska göras. Den längsgående balken har jag skaffat så den blir nog monterad. Det kan väl knappast göra någon skada i alla fall.


2
Markpooler. / SV: Förstärka PP-pool mot markrörelser
« skrivet: april 03, 2008, 11:50:19:19  »
Hej å Hå! Svareb bara haglar in.......hallååååååå! <antman>

3
Markpooler. / Förstärka PP-pool mot markrörelser
« skrivet: april 02, 2008, 21:28:11:11  »
I morgon kväll kommer vår PP-pool som har måtten 9*3,5. Jag har följt inläggen i detta forum en dryg månad och fått många tips. Innan jag ställer ned poolen i sin sandgrop är jag tacksam för lite mer specifik information.
Har någon egen erfarenhet av eller hört om andra som "förstärkt" poolens långsidor med en regel (balk) fäst i flänsarna. Ett sånt arrangemang ska enligt leverantören LQ minimera risken för inbuktningar pga sättningar i marken efter återfyllnad. Min förhoppning är att kunna återfylla med den uppgrävda sanden. Det är en helt stenfri sand. Jag har laddat med 13 ton stenmjöl om det behövs. Är det någon ide att blanda sand och stenmjöl?
Är även tacksam för synpunkter kring "montagedetaljer" av balken ovan.

/virkvarns

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag