CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - alsa

Sidor: [1]
1
SpaForum / Biofilm Cleaner
« skrivet: juli 09, 2012, 13:35:01:01  »
Har haft mitt Hydropool spabad i två år nu, ganska flitigt använt. Så jag la i en flaska SpaCare BioFilm Cleaner för att lösa upp biofilm/kroppsfetter/avlagringar i spabadkarets rörsystem.

Så här "skitigt" såg det ut efter körts jetsen 20 minuter....nu tömma ner badet, för att sedan ska badet "sköjas" en gång....
Ni som har gjort detta förut vad är era erfarenheter av dessa, rörrengöringsmedel?

2
SpaForum / Byta vatten vid minusgrader?
« skrivet: november 04, 2010, 12:51:21:21  »
Har rengjort mitt spa i dag samt bytt vatten i stålande solsken och +8C!
Men snart kommer vintern, så jag undrar hur gör ni (metodik) när ni byter vatten i era spa vid minusgrader??
//Alsa

3
Uppvärmning / Grilla och värma poolen samtidigt?
« skrivet: oktober 27, 2010, 14:49:31:31  »

För den som gillar att grilla och värma upp sin pool så kanske denna insatts kan vara något  ;D



4
SpaForum / Efterlysning!
« skrivet: september 02, 2010, 22:07:48:48  »
Mitt  6 månaders "gamla" Artesian Nevis  SPA som jag lagt ut till försäljning på Blocket har i dag från min villa tomt blivit stulen. Förövarna har tagit hål i mitt staket samt kört in med bil med släpvagn av spåren i gräsmattan att döma. Plattsen för stölden är i Haninge/stockholm >:(

Ser ni nedanstående spa i någon annons eller någon annan sätt, kontakta Polisen.



5
SpaForum / Erfarenheter av AquaFinesse?
« skrivet: augusti 22, 2010, 18:11:59:59  »

Tänkte kanske prova ett nytt system för att hålla bra vattenkvalite i mitt spa bad. Är det någon här som har erfarenhet av "AquaFinesse"??

Så här säger dom på sin hemsida:

http://www.aquafiness.se/

"AquaFines
se® är en patenterad lösning för vattenskötsel som möjliggör för användaren att njuta av sitt spa utan obehagliga effekter från kemikalier. Allt du behöver för att njuta av rent, mjukt och kristallklart vatten finns i en behändig låda. AquaFinesse® tar bort gissningsarbetet ur hanteringen av spavattnet genom ett enkelt steg per vecka! Du och din familj kan kan enkelt njuta av lyxigt vatten utan krångel med att mäta upp olika kemikalier. 

Tillsätt helt enkelt lösningen en gång per vecka efter instruktionerna och det är klart! Inget mer balanserande av ph-värden, slemmiga vattenytor eller problem med skum. Med AquaFinesse® sparar du både tid och pengar genom att eliminera behovet av ytterligare behandlingsprodukter. Vi menar det när vi säger att AquaFinesse® är den rätta helhetslösningen för hanteringen av vattnet i ditt spa. 


Vi underlättar inte bara skötseln av spavattnet, vi gör det också behagligare. Du kommer direkt att märka mjukheten och den lätta doften av lavendel som AquaFinesse® ger vattnet.
 

AquaFinesse® irriterar inte din hud eller ögon och skadar heller inte ditt hår eller dina badkläder till skillnad från konventionella sparengöringsmedel. Med AquaFinesse® kan du verkligen luta dig tillbaka, ta det lugnt och njuta av mjukt och luktfritt vatten precis som naturen avsåg det"

//Alsa
 

6
SpaForum / Nytt spa bad trasig beslysning...
« skrivet: juli 12, 2010, 16:33:46:46  »
Har haft mitt nya SPA bad i bara två veckor, sedan gav belysning upp >:(
Ringde upp generalagenten som snabbt skickade ut en service kille.

Efter lite felsök hittade han felet; ett kraftigt ärat/fuktskadat kretskort som styr belysningen. Frågan var bara hur kretskortet hade ärrart på så kort tid?? Service killen tror att efter att fabriken vattentestat badet, vänds badet på högkant för transport, kvarvarande vatten i slangar rinner då ut och i värsta fall över el- styrboxar i badet som i detta fallet!!

Hoppas nu inget annat i skadat i badet... <hmm>
Är det någon annan här på forumet som har haft likande problem??

Här ser ni bytet av kretskort som styr belysningen i badet....

7
SpaForum / Mitt nya SPA
« skrivet: juni 30, 2010, 15:23:23:23  »
Hej!
Har varit lite "dött" här på SPA forumet så jag tänkte lägga ut lite bilder på hur det gick att bygga in mitt nya Hydropool 775 delvis in min utbyggda altan. Valde att inte bygga spa badet "runt om" för att lätt komma åt serviceluckan på badet.
Har lite målningsarbeten samt komplettering av mina lysdioder belysning som jag har fällt in i nya trallen, som jag föresten såpar in i stället för olja in, tack vare tipps här från forumet! Tackar för det!
Som komplement till poolen köpte jag mig en utomhus solvärme dusch, kostade 1500 kr på Coopen, värt varenda krona, skönt att slippa springa in i huset och duscha om man har legat i solen ett tag och är sugen på lite bad:-)

Badet kom på släp som vi lastade av på gräsmattan.


Här är min noga avvägda bottenplatta, hoppas att alla mått stämmer nu bara så badet får plats <hmm>


Badet väger över 400 kg i tomvikt men det var smidigt att lyfta om man är 5-6 man!


Så var det dags att fylla på vatten, under tiden kopplades strömmen in.



Så här ser min poolmiljö ut nu :)




Spa hälsningar / Peter





Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag