VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Märklig buckla på insidan  (läst 4935 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

philip

  • Gäst
philip
SV: Märklig buckla på insidan
« Svar #10 skrivet: november 27, 2018, 13:06:36:36 »
Tack för tipset, nej det funkar absolut i min värld men enligt ÅF så var det ett jäkla jobb och han rekommendation var att köpa nytt i princip. SLipa med vanligt sandpapper eller?

Poolgiganten

Utloggad Teknikern

SV: Märklig buckla på insidan
« Svar #11 skrivet: november 28, 2018, 18:12:46:46 »
Jag använder tryckluftslipmaskin, en sån där "miljonvarvare" och diamantslipstift som är som en kula och sen byter jag till slippapper modell grovt så topcoaten får bra fäste i reporna. Det funkar på båtar och allt annat av glasfiber mm. Du kan använda ett slipstift som ser ut som en kula och sätta i borrmaskinen om du inte har andra grejer, det funkar också och huvudsaken är ju att det blir repigt och "matt" så topcoaten fäster ordentligt.

För dom som inte vet vad topcoat är så är det gelcoat med vaxlösning i som man målar färdiga glasfiberprodukter med, alltså "baksidan" för när man gjuter så "målar" man ju först genom att stryka formen med lämpligt antal lager gelcoat i rätt kulör och eftersom man vaxat formen så tar ytan upp en aning vax och blir klibbfri, därför måste, ja, eller bör man ha topcoat på baksidan eller i lagningen annars klibbar den.

Glasfiberjobb är skitkul, bara fantasin sätter gränserna.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan