Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Malla

Sidor: [1]
1
SpaForum / Ph som höjs
« skrivet: augusti 05, 2015, 15:31:40:40  »
visst är det väl inte mening att man ska behöva ha i ph- mer eller mindre varje dag? I ett spabad. Det ska väl kunna hålla sig på en bra ph nivå? Hamnar på 7.8-8 enda dagen o sänker det till 7.6 eller 7.5 alka nivån ska va ok, den höjde jag häromdagen, ska jag höja den ännu mer?

2
SpaForum / Om man inte badar på ett tag?
« skrivet: augusti 05, 2015, 10:51:14:14  »
alltså.. Vad lång stund är "ett tag"? 😃 om vi exvis inte badar på 3 dagar, då behöver vi alltså inte ha i något alls? Om vi är borta en v, kan vi lägga i en klortablett? Eller är det om man är borta ännu längre? Oavsett om man inte skulle bada på några v, ska man ändå chockklorera 1g/v?

3
SpaForum / Klarar jag mig på dessa kemikalier ett tag?
« skrivet: augusti 05, 2015, 10:26:33:33  »
hej!! Vi köpte ett spa i fredags. Ph värdet, klor och alka ligger som det ska. Jag har hemma: ph+ ph-, alka up, alka down, teststickor för ph, clor o alka, snabbklor till chockklorering o klorering, en digital ph mätare och en aktivator för ev algbildning. Klarar jag mig på detta?? Ska även köpa ett medel som rengör filter, men nu i början sköljer jag bara med vatten. Eller behöver jag mäta något mer, eller kan jag bara relaxa när de 3 värdena är ok?? 😊

4
SpaForum / SV: Prisvärt spa av rund modell för under 40 000kr?
« skrivet: augusti 05, 2015, 10:22:43:43  »
Vi köpte ett för närmare 50.000 på saspa.se och är riktigt nöjda än sålänge :) blue touth är det Åxo 😄 sen gillar jag att vårt kar är blått, lite poolkänsla :)

5
SpaForum / SV: Rengöring av filter?
« skrivet: augusti 04, 2015, 09:03:36:36  »
Du kör utan diskmedel då? Tänker annars rester av det hannar i badet sen

6
SpaForum / SV: Spa som luktar klor
« skrivet: augusti 04, 2015, 08:52:48:48  »
Ok! Låg bra häromdagen, ska kolla igen. Tucker jag lärs överallt att det inte ska det, då det beror på att kloret blivit bundet?! Mest det jag är orolig för. Finns det stickor som mäter mängden bundet respektive fritt klor? Har en digital ph mätare och mätstivkor för klor, ph och alka. Vad mer behöver jag mäta för att det ska bli bra? Eller är det bra om dessa värden visar ok? Har sett att det ibland är lite smuts längs karet där vattnet inte når. Ska jag ta det med trasa eller hur gör man där inte vattnet når? Mycket frågor nu.. 🙈

7
SpaForum / Spa som luktar klor
« skrivet: augusti 04, 2015, 00:41:49:49  »
hej!! Har ett alldeles nytt spa som fylldes upp i fredags. Det har chockklorerars och klorerats efter bad osv. Ph värdet ligger bra på 7.4 även alka och klor. Men... Det luktar klor, inte galet mycket men det luktar. Har chockklorerat ikväll igen, för att förhoppningsvis få bukt med bundet klor. Tänkte köpa stickor som visar mängden fritt och bundet klor, för det har jag ingen. Filtret har jag sköljt idag också. Är det ok tror ni att det luktar lite? Eller kan man ha i klor som desinfektion utan att det luktar?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag