Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ofelia

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Vårt poolbygge!
« skrivet: december 29, 2006, 21:22:16:16  »
 Vi anlitade TP- montage från Sjöbo. Vi betalade 375 kr kvm plus moms för linern, färdiglagd och klar. Linern är armerad och 1,5 mm tjock, alltså mycket stark. Då det är mycket pengar man investerar i så vi ville ha kvalitet för pengarna. Vi kan varmt rekomendera dem, de har dessutom allt annat man behöver till bra priser. Hör av dej om du vill ha telefonummer till dem så ska vi leta fram det. Putte

2
Markpooler. / SV: Vårt poolbygge!
« skrivet: december 28, 2006, 22:43:32:32  »
 Hej. Vi har en värmepump från IVT. Vi ska även ha solvärme till säsongen som kommer. Vi har inte tagit några bilder på det tekniska, ska försöka göra det. Mvh Putte.     

3
Markpooler. / SV: våga bygg pool
« skrivet: december 26, 2006, 19:43:06:06  »
Heej igen Vi fotade av några av våra kort med telefonen och la in dem. Mvh susanne och Putte.

http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=1138.0

4
Markpooler. / Vårt poolbygge!
« skrivet: december 26, 2006, 19:37:22:22  »
Här är lite bilder på vårt poolbygge som vi började med i somras. Vi har fotat av korten med vår telefon, därför är de inte så bra. Mvh Susanne och Putte.



















5
Markpooler. / SV: våga bygg pool
« skrivet: december 25, 2006, 23:28:04:04  »
Hej, ja det här är verkligen ett bra forum. Vi har tyvär ingen digitalkamera, men vi hittade en bild i telefonen som vi tog när vi murat klart. Vi har tagit massor av bilder med en vanlig kamera men det hjälper ju inte. Här är bilden iallafall. hälsn Susanne och Putte.



6
Markpooler. / SV: våga bygg pool
« skrivet: december 25, 2006, 18:30:40:40  »
Hej. Vi byggde pool i somras som vi murade själva i betonghålsten. Poolen är 5 x 10 m. Vi anlitade TP- montage och kunde därför bygga trappan precis som vi ville ha den. Trappans mått är 3x 1.80, och vi är verkligen nöjda med hela bygget. Trappan gjöt vi i betong med ett trappsteg i taget. Vi gjöt det första steget 40 cm högt och de resterande stegen är 22cm och djupet är 33 cm. På det första steget ställer man en plyfaskiva som man kapar exakt efter det mått man vill ha. Man gör som en liten gjutform så att den står stadigt. Gjut första steget och vänta tills betongen brinner, flytta sedan formen till nästa steg osv. När man är klar ska trappan putsas och runda alla kanter. TP-montage formsvetsar linern på plats och det tog 1,5 dag för vår pool med trappan. TP-montages liner är armerad och 1, 5 mm tjock så vi tycker det är väl värt pengarna. TP-montage har allt inom poolmaterial du behöver till bra priser, vi  är helnöjda med dem. Du får gärna ta kontakt med oss om du vill veta mer. Mvh Susanne och Putte.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag