Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - christerr

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Layout i teknikbod, förslag önskas!
« skrivet: juni 01, 2020, 17:50:49:49  »
Hej!

Som rubriken lyder - hur placerar jag delarna på bästa vis, pump, filter, bypass m.m? Förslag mottages tacksamt av ni erfarna poolare.

Krysset visar riktningen för PEM-slangen för ett av utloppen. Det andra utloppet mot kameran. (Ska klamras på utsidan, det är en ovanmarkspool).

Ska ha klor- och pH-automatik.

2
Markpooler. / Åtgärda bomgjutning Thermomur
« skrivet: maj 09, 2020, 11:34:27:27  »
Har upptäckt fickor efter gjutning av Thermomurväggar. Vad är lämplig metod för att fylla dessa? 10-15 dm2 ytor cirkus.

3
Ovanmarkspooler / 7x4 Poolstore thermopool i Rönninge
« skrivet: december 30, 2019, 16:25:54:54  »
I den här tråden är tanken att jag ska dokumentera mitt poolbygge. Det ska byggas en 7x4 ovanmarkspool i anslutning till en befintlig altan som ligger 180 cm ovanför packad makadam.

För en fribärande pool som här ser jag inget alternativ till en stadig betongpool. Efter att ha scannat av marknaden så föll valet slutligen på Poolstore och deras thermopool.

Tomten ligger med högt läge på berg, en riktigt fin hörntomt med minimal insyn från omkringliggande villor. I samband med att jag byggde huset så packades det upp med makadam för en mindre pool. Nu, några år senare är poolbygget äntligen på gång.

Efter godkänt bygglov har en hel del tid lagts på att gjuta en stödmur i en slänt för att utöka byggbar yta. Åtskilliga kubikmeter makadam har därefter lagts på plats. Fick anordna en provisorisk väg upp på tomten för att komma fram med maskiner.

Byggläget nu är färdig form för betongplattan, isolering och 6150 armering på plats. Dagen har ägnats åt att kapa och bocka B-järnen som ska gjutas in i plattan. Går som en dans med en rejäl bockmaskin!


 


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag