VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - thisisJohan

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Platssvetsad liner
« skrivet: augusti 17, 2020, 20:48:59:59  »
Han som skulle svetsa vår liner har blivit sjuk så nu söker jag efter alternativ om han inte blir frisk i närtid. Poolen är gjuten och finns i Kalmar. Någon som känner eller vet någon bra som inte tar hutlöst betalt?
Han som skulle svetsa vår liner har blivit sjuk så nu söker jag efter alternativ om han inte blir frisk i närtid. Poolen är gjuten och finns i Kalmar. Någon som känner eller vet någon bra som inte tar hutlöst betalt?

Löste det sig till slut? Vilka firmor kontaktade du och vem var det som gjorde den sen?

2
Markpooler. / SV: Hur ska hörnen i linerpool se ut?
« skrivet: augusti 15, 2020, 21:15:57:57  »
Blir ju aldrig riktigt 100 med ”pås-liner” .. ska man ha riktigt snyggt så ska man ha platssvetsad liner

3
Markpooler. / SV: Platssvetsad liner...ska det se ut så här?!
« skrivet: juli 06, 2020, 20:05:03:03  »
Suck vad trist, allt får man göra själv om det ska bli rätt. Det ser ut som nybörjarens första försök att installera liner.

Du behöver få tag på monteringsanvisningen för den valda linern för att kunna bevisa att det är fel.

Jag har lagt upp monteringsanvisningen för Alkorplan här för flera år sedan. Jag hittar den inte här nu. Kanske har moderatorn tagit bort den efter påtryckningar? Eller så finns den, bara svår att hitta med sökfunktionen?

Tidigare kunde man enkelt hitta och ladda ner monteringsanvisningen från Alkorplans hemsida. Därefter började dom sälja kurser och i samband med det så försvann monteringsanvisningen.

Hur som helst så blir inte resultatet som på bilderna om man följer Alkorplans monteringsanvisning  :'(

Det finns andra fabrikat. Skulle förvåna mig stort om deras anvisningar ger ett sådant resultat.

Man behöver inte följa en monteringsanvisning, jag har svetsat många pooler och man behöver inte följa riktlinjerna på allt utan det finns så många olika sätt och göra en pool men lika viktigt som att det är tätt är att de blir en snyggt. Det är många som inte avslutar med pvc-sealer utan värmer ner överlappet med hjulet. Jag kör alltid med sealer för att säkerställa att stommen inte kan suga in vatten där, sen blir det jävligt schysst när man gör det med, skarvarna syns knappt då :)

Denna pool ser hemsk ut och hoppas att dom inte betalar den. Får massa Mail och samtal om folk som har haft ute klåpare och förstör deras sommar.
Men tyvärr så finns det ju klåpare i alla branscher, nu när det är så hett med pooler så kommer det upp massa nya poolbyggare och linersvetsare som inte kan. Hoppas det löser sig för dom så dom kan bada i sommar och ta ut en ny firma som gör ett bra jobb i höst

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag